Η Κατερίνα Ζαρίφη παραμένει κανονικά στην Ελένη

Αρνείται όσα ακούγονται για μετακίνησή της στην εκπομπή της Σπυροπούλου.
Η Κατερίνα Ζαρίφη παραμένει κανονικά στην Ελένη



Από την αρχή της εβδομάδας συζητιέται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε από το κανάλι να μετακινηθεί στην εκπομπή της, "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", η Κατερίνα Ζαρίφη. Δηλαδή να πάρει μέσα από τα χέρια της γυναίκας που την έχει στηρίξει και προστατεύσει περισσότερο μέσα στον Alpha, την Ελένη Μενεγάκη, το πουλέν της και φίλη της που ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που δέσμευε νωρίς-νωρίς για να τα έχει την επόμενη χρονιά στην εκπομπή της.

Η Κωνσταντίνα φαίνεται να το παρέβλεψε αυτό και θέλει όσο τίποτα την Ζαρίφη στην εκπομπή της για να δώσει μια νότα ανανέωσης και να βοηθήσει με το χιούμορ και την ατάκα της να πάρει τα πάνω της η εκπομπή. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει με τίποτα να χάσει την Κατερίνα, η οποία από την Τρίτη λείπει από την εκπομπή, όμως αν το απαιτήσει το κανάλι δεν θα μπορέσει να πει όχι.

Η αλήθεια είναι πως η Κατερίνα Ζαρίφη ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα για αυτό και απουσιάζει από την εκπομπή της Ελένης. Η γνωστή παρουσιάστρια προσέχει ιδιαίτερα για την εγκυμοσύνη της για αυτό ανακοίνωσε πως η Κατερίνα θα λείπει για όλη την εβδομάδα. Στην ραδιοφωνική της εκπομπή όμως στον Ρυθμό συνεχίζει κανονικά τα πρωινά με τον Ευθύμη Ζησάκη.

Η ίδια η Κατερίνα αρνείται κατηγορηματικά την μετακίνησή της στην εκπομπή της Σπυροπούλου και δηλώνει πως όλα αυτά που ακούγονται αυτές τις ημέρες είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Από την Δευτέρα το μεσημέρι θα είναι κανονικά πίσω στη θέση της στο πάνελ της Ελένης και το θέμα θα θεωρείται λήξαν.