Το ξέσπασμα του Σεφερλή κατά των τηλεκριτικών

Ο Μάρκος Σεφερλής έσφαξε με το γάντι τους τηλεκριτικούς.
Το ξέσπασμα του Σεφερλή κατά των τηλεκριτικών



Με αφορμή την σκληρή κριτική του Κοσμά Βίδου στην Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάρκος Σεφερλής βρήκε την ευκαιρία να τα... χώσει στους τηλεκριτικούς, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Γραμμέλη με την οποία είναι και κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

"Τι ακριβώς είναι ο Κοσμάς Βίδος; Είναι αρθρογράφος στο Βήμα; Τηλεκριτικός δηλώνει, όπως δηλώνουν πολλοί, είναι κάτι που δεν σπουδάζεται", είπε αρχικά ο ηθοποιός και μετά εστίασε στο πρόσωπο της Αφροδίτης Γραμμέλη που πλέον είναι και αυτή κομμάτι της τηλεόρασης.

"Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν τηλεκριτικός και αυτή έτσι και τώρα κάνει συνεντεύξεις στο JOY. Τώρα δηλαδή έχασε η τηλεκριτική μια σπουδαία έγκριτο τηλεκριτικό; Εμείς δηλώνουμε κάτι, εγώ είμαι ηθοποιός -κακώς γι' αυτούς-, ο τηλεκριτικός τι ακριβώς, έχει σπουδάσει κάτι; Βγαίνει και λέει ότι δεν μου αρέσει τίποτα, γιατί δεν αρέσει και σε κανέναν τίποτα από αυτούς. Ένας τηλεκριτικός βλέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ τηλεόραση και έχει άποψη για όλες τις εκπομπές ή βλέπει για δύο λεπτά; Για την άποψη του τηλεθεατή βγες έξω και ρώτα τον κόσμο να σου πούνε για τη δική μας εκπομπή, καμία σχέση με αυτά που γράφονται. Και όχι μόνο για την δική μας εκπομπή, για όλες. Και όταν δηλώνεις τηλεκριτικός δεν το γυρίζεις κάποια ωραία πρωία σε μέλος της τηλεόρασης που κάνει εκπομπή και παρουσιάζει. Εμείς δε βγήκαμε να κρίνουμε την Αφροδίτη Γραμμέλη στο JOY αν είναι καλή ή όχι. Θέλω να πω άλλο η κριτική που κάνω για να βελτιώσει κάποιος το προϊόν του και άλλο το στάζω χολή!"