Βελτιώθηκε το κλίμα, ανέβηκαν τα νούμερα στο "Όλα Παίζουν"

Τι άλλαξε και η εκπομπή ανέβασε στροφές;
Βελτιώθηκε το κλίμα, ανέβηκαν τα νούμερα στο "Όλα Παίζουν"



Κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες στο "Όλα Παίζουν" και η εκπομπή του Alpha έχει βελτιωθεί. Φαίνεται πως οι τέσσερις παρουσιαστές παρά τις πρώτες ψυχρότητες και τα προβλήματα, μοιάζουν να έχουν λύσει τα επικοινωνιακά τους ζητήματα και δείχνουν να απολαμβάνουν πλέον το πρόγραμμα που παρουσιάζουν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υπήρχε μεταξύ των τριών γυναικών της εκπομπής με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Το πρώτο βήμα για τη λύση του προβλήματος έγινε όταν η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε πιο κοντά με την Αλέκα Καμηλά. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να μιλάνε και να ανοίγεται η μία στην άλλη. Η Κατερίνα ως πιο έμπειρη σε προβλήματα επικοινωνίας με γυναίκες στην δουλειά (βλέπε Δέστε Τους, Μαρία Ηλιάκη κλπ) φαίνεται πως πλησίασε πρώτη την Αλέκα. Η συμμετοχή τους στο Celebrity Game Night και η μετέπειτα έξοδός τους έσπασε μια και καλή τον πάγο.

Η μόνη που παραμένει λίγο πιο απόμακρη είναι η Μπέτυ Μαγγίρα. Από την αρχή είχε δημιουργηθεί ένας ανταγωνισμός με την Κατερίνα καθώς ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο δημιουργούσε εντάσεις, αφού επέμεναν σθεναρά στις απόψεις τους. Και οι δύο έβαλαν νερό στο κρασί τους για το καλό της εκπομπής, τελικά.

Δεν φτιάχνεται από τη μία στιγμή στην άλλη μια τηλεοπτική παρέα με χημεία, βέβαια. Απαιτεί χρόνο. Έτσι συνέβη και με το "Δέστε τους" που την πρώτη χρονιά... δεν το έβλεπε κανείς και μετά από δύο χρόνια το κανάλι έστελνε δελτία τύπου για τα ρεκόρ τηλεθέασης στα νεανικά κοινά. 

Μετά από αρκετούς πειραματισμούς on air είναι και πάλι όλη η ομάδα μαζί καθ όλη την διάρκεια της εκπομπής και τουλάχιστον αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι η αίσθηση μιας παρέας. Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει και οι τηλεθεάσεις της εκπομπής πάνε όλο και υψηλότερα. Ή τουλάχιστον μας έπεισαν πως πράγματι μπορούν να κάνουν εκπομπή χωρίς να σε αγχώνουν πως βαριούνται ή πως από στιγμή σε στιγμή θα τσακωθούν.