#den xreiazotan tosi proza Eleonora!

Συνεχίζει να προκαλεί η Ελεονώρα Μελέτη και να γίνεται θέμα συζήτησης παρότι η εκπομπή της έχει τελικά αρκετά άλλα θέματα που αξίζει να συζητήσει κανείς.
#den xreiazotan tosi proza Eleonora!



Το βράδυ της Πέμπτης προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, "Hashtag", με θέμα #nyxta (τα greeklish συνηθίζονται στον κόσμο των hashtags). Η εκπομπή ήταν σαφώς καλύτερη από την πρώτη με περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα θέματα. Η παρουσιάστρια συνέχισε βέβαια να προκαλεί και να συμμετέχει βιωματικά στα θέματα που παρουσίασε. Βγήκε για πιάτσα ντυμένη πόρνη, χόρεψε σε στύλο και καπέλωσε τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής της.

Υπήρχαν χρήσιμες πληροφορίες, ιδαίτερα στο κομμάτι της υπνοθεραπείας, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον μας. Η Ελεονώρα όμως συνεχίζει να κάνει το ίδιο λάθος. Κάνει ακραία πράγματα για να προκαλέσει την τηλεθέαση και χάνει την πραγματική ουσία. Η ίδια φαίνεται να μην έχει αποφασίσει αν είναι παρουσιάστρια ή δημοσιογράφος στην εκπομπή. Ακόμα και στιλιστικά μας μπέρδεψε αφού στην πρώτη της εμφάνιση ήταν πιο "αυστηρή", ενώ στο δεύτερο επεισόδιο εμφανίστηκε υπερβολικά βαμμένη, με ένα κοντό μπλουζάκι και ψηλές μπότες. Πάλι ρόλο υποδυόταν, προφανώς επειδή το τακούνι και το crop top ταιριάζει στη νύχτα...

Υπήρχε ωστόσο σαφώς βελτίωση τόσο στην σκηνοθεσία όσο και στην μουσική επιμέλεια η οποία πολύ μας άρεσε. Πρόκειται ίσως για μια εκπομπή που έχει τα φόντα να πάει καλά, απλά θα πρέπει η Ελεονώρα να αποφασίσει ποιος ακριβώς θέλει να είναι ο ρόλος της σε αυτή. Και αλήθεια τώρα, δεν χρειαζόταν να κάνει on camera μάθημα pole dancing με τόσο κοντό σορτς, ούτε να βγει να χορέψει σε στριπτιτζάδικο για να μας πει πόσο άσχημα νιώθει μια γυναίκα όταν άντρες προσπαθούν να δουν μέσα από το σορτς της και σκοπεύουν να της δώσουν λίγα λεφτά για να κάνει σεξ μαζί τους (ανεξάρτητα από το αν τα κορίτσια αυτά θέλουν μόνο να χορέψουν). Κι επίσης κανείς δεν μπορεί να πειστεί ότι τα κορίτσια που χορεύουν σε στριπτιτζάδικα τη νύχτα νιώθουν υπέροχα γι΄αυτό που κάνουν.