Σκληρή επίθεση του Λάκη Γαβαλά στον Γιώργο Λιάγκα

Τι του απάντησε η Φαίη Σκορδά;
Σκληρή επίθεση του Λάκη Γαβαλά στον Γιώργο Λιάγκα



Με αφορμή τις δηλώσεις της ομάδας του "Πρωινού" για το καπέλο της Καινούργιου, ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να εμφανιστεί και αυτός φορώντας καπέλο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να επιτεθεί στην εκπομπή και ιδιαίτερα στον Γιώργο Λιάγκα

"Το έβαλα για να δω τι άλλες βλακείες θα λένε τα πρωινά και πόση κριτική θα κάνουν σε κάποιον που φοράει καπέλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί και πώς μπορούν να κρίνουν πότε, γιατί και τι ώρα φοριέται; Οφείλω να υπερασπιστώ μια ξανθιά η οποία είναι πολύ πιο έξυπνη από την πιο καλή μελαχρινή, που τολμά και λέει παιδιά αυτή είμαι! Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ένας άνθρωπος με ένα ριχτό πόλο 15XL, με έναν τεράστιο καβαλάρη στο αριστερό του μέρος και να κρίνει μία που φοράει καπέλο. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είσαι απ' τον Ρέντη, αλλά θα είσαι τρέντι! Με κάνουν και γελάω πάρα πολλές φορές. Δηλαδή έχουν τσουλούφια ξανθά, φοράνε ρούχα δανεικά, που τους δίνει ένας στυλίστας, που είναι τέρατα, δεν κατάλαβα γιατί μπορούν να κρίνουν πάντοτε τους άλλους. Εντάξει, είπαμε να βγάλεις το μεροκάματο, γιατί είναι gossip εκπομπή που την βαρεθήκαμε τρελά, κάνουμε σαχλά, κάνουμε το ένα, το άλλο... δηλαδή έλεος! Ας διαφημίσουν περισσότερο αυτά που πουλάνε και αυτά που τους δίνουν οι σπόνσορες και να αφήσουν ήσυχο τον κόσμο να βγαίνει και να διασκεδάζει. Απαλλαγήκαμε από τον Ζαμπούνη κι έχουμε τώρα τα πάνελ; Μην τρελαθούμε."

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στον Λάκη Γαβαλά αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων: "Πρώτον δεν υπάρχουν ξανθές γυναίκες που είναι χαζές και μελαχρινές που είναι έξυπνες. Γιατί εκεί στηρίζεται. Προσβάλλει πολύ περισσότερο αυτό που είπε την Κατερίνα Καινούργιου. Αυτός είναι βέβαια ο Λάκης που αγαπάμε. Λέει την άποψή του κάνει και λίγο ντόρο, αν και βγήκε λίγο ρατσιστής που δεν του το είχα. Εάν ήταν έτσι στο Dancing, θα λέγαν όλοι μπράβο Λάκη. Στις δηλώσεις του πυροβολεί και στο Dancing όλοι είπαμε αδιάφορος. Ίσως αυτό να τον πείραξε. Πάντως δεν είναι ωραίο να λες βαρεθήκαμε μια εκπομπή."