Παντρεύεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Αυτός είναι ο αγαπημένος της

Η sexy Πηνελόπη, είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της...
Παντρεύεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Αυτός είναι ο αγαπημένος της



Είναι μία από τις πιο εκρηκτικές και όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς, ενώ πλέον έχει εξελιχθεί και σε σχεδιάστρια παπουτσιών, αφού μαζί με τον Jeffrey Campbell έχει κάνει τη δική της προσωπική συλλογή.

Πλέον, την βλέπουμε μέσα από το σίριαλ “Οι Συμμαθητές” του Ant1 το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η 37χρονη Πηνελόπη Αναστασοπούλου, είναι τρελά ερωτευμένη εδώ και ενάμιση χρόνο με τον μουσικό Φώτη Μπερνάντο, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Φώτης Γιαννακόπουλος.

Το ζευγάρι συν τοις άλλοις, μοιράζεται και την κοινή αγάπη του για τη μουσική, μιας και η Πηνελόπη είναι και η frontwoman του συγκροτήματος “Mamacitas on fire”.

Η όμορφη ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για την σχέση της αλλά και τον επικείμενο γάμο της.

“Εγώ τον έχω παντρευτεί, η ιδέα του γάμου για ' μένα είναι πολύ διαφορετική μ' αυτό που λέμε, δεν το έχω έτσι στο μυαλό, αυτό που έχουμε είναι πιο μαγικό”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι ονειρεύεται να κάνει πολλά παιδιά μ' εκείνον και ανυπομονεί γιατί αυτή η σχέση της προσφέρει πράγματα που εκείνη ονειρευόταν πάντα...

Δες όλα όσα είπε: 

Η Πηνελόπη με τον σύντροφό της σε γνωστό εμπορικό κέντρο λίγους μήνες πριν, όπως τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού