Τουτουνζή, Ράγιου, Ρουγγέρη και όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Join Us

Σπίτι, κρύο και κουβέρτα! Τι καλύτερο από το να δεις... Join Us;
Τουτουνζή, Ράγιου, Ρουγγέρη και όλα όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Join Us



Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους! 

Το Σάββατο, στον καναπέ μας κάθεται η Νατάσα Ράγιου, που εξηγεί στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου γιατί έφυγε ξαφνικά από την τηλεόραση και πως πήρε την απόφαση να αφήσει την Αθήνα για τον έρωτά της στην Πάτρα. O Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει τα τέλεια σπιτικά μπιφτέκια και μας γλυκαίνει με μια πορτοκαλόπιτα.

Η Shoprano- Χρυσιάννα Ανδριοπούλου δίνει φρέσκιες ιδέες για το πως να συνδυάσουμε το λευκό πουκάμισο και η Ιλιάδα δείχνει πολύ απλά βήματα για να αποκτήσουμε τις τέλειες βλεφαρίδες. Η Θάλεια δείχνει τα tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις τη ζυγαριά από τα τελευταία δύο κιλά. Θυμόμαστε τις πρώτες εμφανίσεις των σταρ στη μεγάλη οθόνη και αποκαλύπτουμε όλα τα νέα μυστικά που ήρθαν στο φως για τις συνθήκες θανάτου της Μέριλιν Μονρόε. Για το τέλος, κάνουμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο παρέα με τη Ρέα Τουτουνζή.

Την Κυριακή, οι σεφ του JoinUs μαγειρεύουν θαλασσινά. Ο Γιάννης ετοίμασε δύο συνταγές: Μπιφτέκια από σολομό και κροκέτες γαρίδας ενώ η Εμμανουέλα ετοιμάζει ένα λαχταριστό σάντουιτς με φιλέτο ψαριού. Η Κάρμεν Ρουγγέρη διηγείται στη Νάνσυ το παραμύθι της δικής ζωής της και μια ρομαντική ιστορία που είναι λες και βγήκε από ταινία. Η Νίκη Κάρτσωνα δίνει χρήσιμες συμβουλές για να καταπολεμήσουμε το στρες που κάνει κακό στο δέρμα και τα μαλλιά μας.

Η Άννα έχει το μυστικό πως θα τρώμε ό,τι θέλουμε χωρίς να παίρνουμε θερμίδες. Γνωρίζουμε τις πιο sexy 50άρες του κόσμου και αγοράζουμε βιολογικά προϊόντα κατευθείαν απ' τους παραγωγούς. Πηγαίνουμε σινεμά, γυμναζόμαστε και για το τέλος, πηγαίνουμε για ψώνια στο Μοναστηράκι παρέα με τον Όθωνα ΜεταξάJoin us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!