Όλα όσα είδαμε στο Dancing With The Stars και η αποχώρηση της Χριστίνας

Τα γενέθλια του Θεοχάρη, το κρύωμα της Δούκισσας, το άγχος της αποχώρησης και δυνατή ελληνική μουσική για τα στροβιλίσματα των ζευγαριών στο διαγωνιστικό live του DWTS5.
Όλα όσα είδαμε στο Dancing With The Stars και η αποχώρηση της Χριστίνας



Ελληνική βραδιά απόψε στην πίστα χορού του Dancing With The Stars και τα ζευγάρια είναι έτοιμα να διεκδικήσουν την ψήφο του κοινού και τον βαθμό των κριτών που θα τους κρατήσουν στο παιχνίδι. Μετά τον αποκλεισμό του Τριαντάφυλλου και την αποχώρηση-έκπληξη για πολλούς της Θάλειας Προκοπίου όλοι έχουν αγωνία για το ποιος θα διασωθεί και ποιος θα χορέψει τον τελευταίο του διαγωνιστικό χορό στο σόου τoυ ANT1. 

*** Το αποψινό live ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα ελληνικά τραγούδια. Υπήρχε ενδιαφέρον και στιγμές ξεσηκωτικές. Φάνηκαν σημάδια βελτίωσης και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.

*** Εντύπωση προκαλέι το γεγονός πως κανένα ζευγάρι που αποχωρεί δεν επιθυμεί να χορέψει ξανά.

*** Το τρίτο ζευγάρι που αποχωρεί λοιπόν από το Dancing With The Stars είναι η Χριστίνα Αλούπη και ο Gaetano. Μαζί τους στη δυάδα αποχώρησης έφτασαν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Εύη.

*** Οι Boys and Noise ανεβαίνουν και πάλι στην σκηνή του Dancing και ερμηνεύουν την γνωστή επιτυχία τους με τίτλο "Έχω εσένα" και τα κοριτσάκια παραληρούν.

Φωτογραφία: #Noisers είστε έτοιμοι?? Οι Boys&Noise ξανά ανεβαίνουν στην σκηνή του #Dwts5

*** Πρώτη στην κατάταξη η Μορφούλα Ντώνα με 36 βαθμούς και τελευταίος ο Φάνης Λαμπρόπουλος -και αυτή την Κυριακή- με 24 βαθμούς.

*** Απρόσκλητη εισέβαλε στο green room η Μαίρη Συνατσάκη όπου παρατήρησε πως σε αυτό το live όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξεκλειδώθηκαν.

*** Τελευταίο ζευγάρι για απόψε το βράδυ η Μορφούλα Ντώνα και ο καβαλιέρος της Ρίχαρντ. Θα χορέψουν το "Κρύψου" της Νατάσας Μποφίλιου. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, μας άφησε άφωνους. Ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα στο φετινό Dancing With The Stars. Φοβερή έκφραση. Μια υπέροχη χορογραφία που μάγεψε το κοινό. Όπως είπε η Γκαλένα Βελίκοβα αυτή η χορογραφία θα μείνει στην ιστορία του φετινού DWTS. Βαθμολογία: 36 βαθμοί. Είδαμε και το πρώτο 8 για την φετινή χρονιά.

Φωτογραφία: Tελευταίο ζευγάρι για απόψε η Μορφούλα & ο Ριχαρντ #dwts5

*** Ενθουσιασμένη που θα χορέψει ελληνικό τραγούδι η Ελισάβετ Σπανού με τον Ηλία. Το τραγούδι τους; Τον "Ποιον αγαπάς" του Γιώργου Σαμπάνη. Μεγάλη πρόοδος και τρομερή συγκέντρωση. Σε γενικές γραμμές απέσπασαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Βαθμολογία: 33 βαθμοί.

Φωτογραφία: Η Ελισάβετ χορεύει το "Ποιον Αγαπάς" και χρειάζεται την υποστήριξή σας! #dwts5

*** Ο Θάνος Πετρέλης και η Κλώντια Άννα την προγούμενη εβδομάδα ήταν η μεγάλη έκπληξη. Αυτή την εβδομάδα χορεύουν Αντώνη Ρέμο και "Αναπάντητα". Έντονο συναίσθημα μα δεν είχε το πάνω χέρι σαν καβαλιέρος σύμφωνα με την Γκαλένα Βελίκοβα. Βοήθησε αρκετά στην έκφραση ο ελληνικός στίχος. Βαθμολογία: 32 βαθμοί.

Φωτογραφία: Θάνος και Κλώντια σε πολύ δυναμική χορογραφία!<br />
Τι βαθμό θα τους βάλετε? #dwts5

*** Ακόμα μια sexy εμφάνιση στη σκηνή του Dancing With The Stars. Η Νικολέττα Καρρά και ο Θοδωρής χορεύουν Δέσποινα Βανδή και "Χάνω εσένα". Πολύ ωραία η χορογραφία, μα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μια αβεβαιότητα εντόπισε η Κάτια Δανδουλάκη αλλά τόνισε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Δεν ήταν η καλύτερή τους εμφάνιση. Βαθμολογία: 32 βαθμοί.

Φωτογραφία: Που αφιερώνεις το "Χάνω Εσένα" που χορεύει απόψε η Νικολέττα? #dwts5

*** Και τώρα στην σκηνή του Dancing η Χριστίνα Αλούπη με τον Gaetano. Θα χορέψουν το "Καρδιά από αστέρια" του Στέλιου Λεγάκη. Η Κάτια Δανδουλάκη τους είπε πως της φαίνεται σαν να τους βλέπει για πρώτη φορά να χορεύουν. Σαφώς πιο βελτιωμένοι και πολύ έξυπνο το κόνσεπτ της χορογραφίας. Η Γκαλένα αποκάλυψε πως δεν είχε πολλές ελπίδες για αυτό το ζευγάρι, μα της άλλαξαν γνώμη. Βαθμολογία: 30 βαθμοί.

Φωτογραφία: Η σειρά της Χριστίνας για μια χορογραφία που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο..Τι βαθμό θα της βάζατε?? #dwts5

*** Από την μέση της βραδιάς παρατηρούμε πως δεν μιλούν όλοι οι κριτές, πιθανότατα γιατί κατάλαβαν πως κουράζουν και η βραδιά ξεχειλώνει.

*** Το hot ζευγάρι του DWTS Θεοχάρης Ιωαννίδης και Αναστασία Δρακά θα χορέψουν το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη, "Μόνος μου". Αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Θεοχάρη για τα γενέθλιά του, η επιτροπή συμφώνησε πως τους βρήκε καλύτερους από την προηγούμενη φορά. Βαθμολογία: 34 βαθμοί. Δεν μπορούσε να πάρει καλύτερο δώρο.

View image on Twitter

*** Η Νίκη Κάρτσωνα απόψε χορεύει με νέο χορογράφο τον Βλαντιμίρ, που ήταν ο δάσκαλος της Θάλειας Προκοπίου. Ο Διονύσης έπρεπε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Το τραγούδι που θα χορέψουν είναι το "ακρογιαλιές δειλινά". Ο Γιάννης Λάτσιος σχολίασε πως για πρώτη φορά την είδε να χορεύει τόσο καλά, ενώ η Γκαλένα την βρήκε καταπληκτική. Από τα σχόλια φάνηκε πως η αλλαγή παρτενέρ της έκανε πολύ καλό. Βαθμολογία: 33 βαθμοί.

Φωτογραφία: Πως σας φαίνεται η freestyle  χορογραφία της Νίκης?? #dwts5

*** Επόμενο ζευγάρι ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός και η ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη. Θα χορέψουν Μέλισσες και την μεγάλη τους επιτυχία "Ένα". Εκθαμβωτική η Μαρία! Το ζευγάρι έχει δυνατότητες αλλά δεν έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ο Χρήστος. Υπήρχαν στιγμές αδύνατες αλλά και αστάθειες, παρατήρησε ο Γιάννης Λάτσιος. Βαθμολογία: 33 βαθμοί.

Φωτογραφία: "Ενα" Λαικ δεν φτάνει για τον Χρήστο & την Μαρία σωστά?? Ετοιμαστείτε για χορό..#dwts5 #melisses

*** Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην σκηνή με την sexy εμφάνισή της, χορευόντας μαζί με τον Κωνσταντίνο Demy και "όσο ο κόσμος θα έχει εσένα". Η επιλογή να χορέψουν Demy που παίζει απέναντι στο Mega, λίγο τολμηρή. Η Κάτια Δανδουλάκη βρήκε την χορογραφία χωρίς θέμα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος διαφώνησε αμέσως μαζί της, μιας και του άρεσαν πολύ. Συμπερασματικά, δεν ήταν η καλύτερή τους φορά. Βαθμολογία: 31 βαθμοί.

Φωτογραφία: Τι βαθμολογία θα βάζατε στην Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο?<br />
#dwts5

*** Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έφτασε αισίως στο πλατό και ετοιμάζεται να χορέψει Κωστή Μαραβέγια και "πιο χαμηλά Λόλα" μαζί με την Εύη. Η εμφάνιση του Θανάση κάθε φορά μας ξεσηκώνει. Καταπληκτικό styling σύμφωνα με την Γκαλένα, αλλά την προηγούμενη φορά ήταν καλύτερος. Τους ισοπέδωσε ο Γιάννης Λάτσιος δηλώνοντας πως δεν του άρεσαν καθόλου και πως δεν είδε χορό. Βαθμολογία: 26 βαθμοί.

Φωτογραφία: Θανάσης + Έυη = Λόλα freestyle<br />
Όσο πάει και βελτιώνεται ο Θανάσης, συμφωνείτε?<br />
#dwts5

*** Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η κυρία Τζένη. Θα χορέψουν Σάκη Ρουβά και "Σε έχω ερωτευτεί". Βέβαια υπάρχει μια παράδοση σύμφωνα με την οποία όποιοι χορεύουν Σάκη φεύγουν, όπως η Ελεονώρα Μελέτη. Πιο τακτοποιημένη η χορογραφία, παρατήρησε η Γκαλένα Βελίκοβα, ενώ η Κάτια Δανδουλάκη σχολίασε πως ήταν η πρώτη φορά που έγινε ουσιαστική προσπάθεια να χορέψει. Βαθμολογία: 24 βαθμοί.

Φωτογραφία: Και τώρα ο Φάνης θα μας δείξει πραγματικά πως γίνεται...<br />
Φάνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...<br />
#dwts5 #netwix #EnaStaGrigora

*** Και επιτέλους ο Κώστας Μαρτάκης δεν χαμογελάει μόνο αλλά και μιλάει.

*** Τον χορό ανοίγουν η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και ο καβαλιέρος της Παύλος. Το τραγούδι που θα χορέψουν είναι το "Τετάρτη βράδυ" της Μελίνας Ασλανίδου. Η Μαρία έκλεψε τις εντυπώσεις με την πολύ καλή έξυπνη χορογραφία του Παύλου που ήταν γεμάτη συναίσθημα. Η καλύτερή της φορά σύμφωνα με την επιτροπή. Βαθμολογία: 30 βαθμοί.

Φωτογραφία: Το 1ο μας ζευγάρι για απόψε..Ήθελε να χορέψει τσιφτετέλι το Μαράκι μας αλλά η παραγωγή είχε άλλα σχέδια για εκείνη..Περιμένει τα Λαικ σας!! #dwts5

*** Το συγκρότημα Boys and Noise τραγουδά και χορεύει στην σκηνή του DWTS! Πρώτη φορά οι καλεσμένοι βγαίνουν από την αρχή του σόου. Προσπαθούν, φαίνεται, με κάθε τρόπο να κερδίσουν και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού.

*** Από την έναρξη έλειπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης που είχε καθυστερήσει λόγω των υποχρεώσεων του στο θέατρο.

*** Ευτυχώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου γδύθηκε και πάλι. Σέξι εμφάνιση και από την Νικολέττα Καρρά αλλά και από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

*** Και ο Γιάννης Λάτσιος στα μαύρα, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς είναι ντυμένος στα λευκά φορώντας κραγιόν.

View image on Twitter

*** 9 ακριβώς και το σόου είναι στον αέρα! Αν και αρρωστούλα η Δούκισσα Νομικού είναι μια κούκλα και πολύ σέξυ. Της πάει το μαύρο.

Φωτογραφία: Ενα φιλί απο την Δούκισσα μέχρι να επιστρέψουμε #dwts5

*** Ντανσινγκ ουιδ δε σταρς λοιπόν απόψε με freestyle χορογραφίες και guest της βραδιάς τους "Boys and Noise".

*** Η βραδιά ξεκίνησε και πάλι πολύ πριν ανοίξουν οι προβολείς στο πλατό μέσα από τα social media όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκαν και τα πρώτα Χρόνια Πολλά στον σούπερ σέξι Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα γενέθλιά του! Ορίστε και η τούρτα! Να τον κρατήσουμε τον Θεοχάρη στο σόου να τον χαιρόμαστε για πολλά live ακόμα!