Πριγκίπισσα Ολυμπία: Η κόρη της Marie Chantal εξελίσσεται σε παγκόσμια celebrity

Πώς περνά τη ζωή του ένα 18χρονο κορίτσι, μέλος πρώην βασιλικής οικογένειας;
Πριγκίπισσα Ολυμπία: Η κόρη της Marie Chantal εξελίσσεται σε παγκόσμια celebrity



Γενννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη από τα πέντε παιδιά της Μarie Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ. Ταξίδια με γιοτ στη Μεσόγειο, διακοπές για σκι στις 'Αλπεις, ταξίδια με το ιδιωτικό τζετ του Valentino. Έτσι απλά, περνά τη ζωή της η Ολυμπία...

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει πάνω από 25.000 followers στο Instagram και να μην κοινοποιεί φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, τις συχνές εξόδους της με τις αδερφές Hilton και την Emma Watson, αποκαλύπτοντας τελικά το πώς μπορεί να είναι η ζωή μιας 18χρονης πλέον και μέλος πρώην βασιλικής οικογένειας.

Το διαδικτυακό της όνομα είναι Olympia Greece παρακαλώ, κάτι που προφανώς δείχνει την αγάπη που έχει για την Ελλάδα, ενώ ήδη έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη "πριγκίπισσα" των διεθνών media, αφού εκτός από τα αφιερώματα που της κάνουν τα μεγάλα sites αποκαλώντας την "Πριγκίπισσα της Ελλάδας", η Ολυμπία έχει ήδη κοσμήσει τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως το Vanity Fair, το W και το Tatler.

To ονομά της βρίσκεται ψηλά στις λίστες των σχεδιαστών υψηλής ραπτικής που φροντίζουν να βρίσκεται πάντα σε κάθε fashion event που διοργανώνουν, ενώ σε αφιέρωμα η Daily Mail έχει γράψει πως η Ολυμπία μπορεί να μην είναι πασίγνωστη ακόμα, όμως ετοιμάζεται για ένα λαμπρό μέλλον. Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως θέλει να ακολουθήσει τη δική της καριέρα στο χώρο της μόδας και της φωτογραφίας, ενώ ελπίζει σύντομα να παρουσιάσει την δική της προσωπική συλλογή ρούχων.

Στο Instagram της Ολυμπίας ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες της με την ξαδέρφη της Talita von Furstenberg εγγονή της γνωστής σχεδιάστριας, ενώ αυτό το διάστημα είναι σε σχέση με τον Giorgio Morelli, γόνο Ιταλών μεγαλοεπιχειρηματιών που δραστηροποιούνται στον χώρο της μόδας. Μάλιστα, φαίνεται τόσο ερωτευμένη που ανέβασε η ίδια στο Ιnstagram φωτογραφία ενώ του δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα...