"Τέλος η Σπυροπούλου από το Σπίτι μου Σπιτάκι μου - Δεν αντέχει την εκπομπή της"

Τι σχολιάζουν τα Πρωινά για τις εξελίξεις στην εκπομπή του Alpha μετά την απόφαση της παρουσιάστριας να κόψει on air την τελευταία ώρα της εκπομπής της.
"Τέλος η Σπυροπούλου από το Σπίτι μου Σπιτάκι μου - Δεν αντέχει την εκπομπή της"



Πρώτο θέμα συζήτησης στον κόσμο των media είναι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Σπίτι μου Σπιτάκι μου του Alpha! Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για το ποια θα είναι η εξέλιξη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με αφορμή το γεγονός ότι χθες τελείωσε μια ώρα νωρίτερα προκαλώντας πανικό στη ροή του προγράμματος. Φήμες κάνουν λόγο πως κάτι ανάλογο ίσως καθιερωθεί αφού η εκπομπή από την αρχή της σεζόν βρίσκεται πολύ χαμηλά στους δείκτες τηλεθέασης για τα δεδομένα του Alpha, ενώ ειδικά χθες αυτή η κίνηση φάνηκε να λειτούργησε ευεργετικά, αφού το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ανέβηκε σε τηλεθέαση, μειώνοντας τη διαφορά μόλις στο 3% σε σχέση με την εκπομπή της Καραβάτου.

Απ' την άλλη πλευρά, το θέμα έχει πάρει φωτιά στα πάνελ των πρωινών εκπομπών με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Ε να έχει αποκλειστικές πληροφορίες πως η Σπυροπούλου ετοιμάζεται να αποχωρήσει απο μόνη της από την εκπομπή, καθώς ούτως ή άλλως το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. Ακόμα, δεν είναι γνωστό για το αν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα και χωρίς αυτήν αφού οι εξελίξεις συμπίπτουν με την αποχώρηση του γενικού διευθυντή του σταθμού, Τζώνη Καλημέρη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει στρέψει ήδη το ενδιαφέρον της αλλού, αφού κάνει σχέδια για εβδομαδιαία εκπομπή με σκοπό να αφήσει εντελώς την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Παράληλα, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση επί του θέματος, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ βλέπω ένα πολύ όμορφο και λαμπερό κορίτσι το οποίο αποτυπώνει την ευτυχία της στιγμής ότι είναι στην τηλεόραση και στα περιοδικά αλλά την ίδια ευτυχία δεν τη ζει στη δουλειά της. Είναι δισυπόστατη η Σπυροπούλου ενώ στην εκπομπή της δεν χαίρεται, δεν περνά καλά”...

Ακόμα, η συζήτηση οδηγήθηκε και στο νέο αρχισυντάκτη της εκπομπής για αυτήν την εβδομάδα που είναι ο Γιώργος Βλαχογιάννης και τότε ο Γιώργος Λιάγκας με χιούμορ τόνισε: "Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν"!