Κούρασε ο Σεφερλής; Τι απάντησε στο Ε

Μίλησε για τον ανταγωνισμό, τις διακυμάνσεις της τηλεθέασης και το νέο show που ετοιμάζει στο Mega.
Κούρασε ο Σεφερλής; Τι απάντησε στο Ε



Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Epsilon εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον ανταγωνισμό, τα νούμερα της τηλεθέασης αλλά και για το νέο show που ετοιμάζει στο Mega (το οποίο αν κρίνουμε από την περιγραφή του Σεφερλή θα φέρνει κάτι σε επιθεώρηση).

Δες τι είπε...

Για τον ανταγωνισμό με Λιάγκα-Σκορδά:

Το ότι πήραν από εμάς κάποια πράγματα, δηλαδή σηκώθηκαν από τους καναπέδες-το οποίο το λένε όλοι όχι μόνο εγώ-δεν το λέω με την κακή έννοια. Μακάρι ο ένας να κάνει καλύτερα πράγματα απ' τον άλλον για το κέρδος του τηλεθεατή. Όταν έχεις επαναπαυτεί τόσα χρόνια και είσαι μόνος σου στην κορυφή και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις, τότε κάθεσαι σε ένα καναπέ, τα πράγματα σου έρχονται όλα βολικά, τα νούμερα είναι μεγάλα  και λες «γιατί να κάνω κάτι παραπάνω;». Όταν όμως υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, λες ότι θα κάνω κάτι που θα διαφοροποιηθεί από αυτό που κάνω τόσα χρόνια.

Για τα νούμερα τηλεθέασης:

Δεν γίνεται να μην τα βλέπεις και να μην τα παρακολουθείς, τη στιγμή που είναι μέσα στη δουλειά μας. Δεν με αγχώνουν καθόλου, τα νούμερα είναι ένα δείγμα και με βάση αυτά κινούμαστε. Εμένα μ' ενδιαφέρει να είναι καλή η εκπομπή, να περνάμε καλά και να αισθανόμαστε ότι μας άρεσε. Αλίμονο αν ήταν μόνο πάνω τα νούμερα και επαναπαυόμασταν και ερχόμασταν στην ίδια κατάσταση που ήταν κάποιοι άλλοι πριν. Καλό είναι να μας ταρακουνάνε και να σκεφτόμαστε να κάνουμε πράγματα για να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Για το αν «κούρασε»:

Αυτοί που τα γράφουν και τα λένε ανώνυμα δεν με ενδιαφέρουν. Από εκεί και πέρα είμαστε ακόμα στην αρχή, στο τέλος θα γίνει απολογισμός. Τα νούμερα δεν είναι το ζητούμενο. Θα μετρήσουμε πόσες μέρες είμαστε μπροστά και πόσες ο Ant1;

Για την εκπομπή που ετοιμάζει από Δεκέμβρη στο Mega:

Θα είναι ένα βραδινό show στην prime time ζώνη, με σκετς, ζωντανό κοινό, μουσικά, χορευτικά, τραγούδια, μεταμφιέσεις, ερμηνείες και με σάτιρα επικαιρότητας και όχι μόνο. Ένα show για να περάσει η οικογένεια καλά και να γελάσει,  επειδή δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να πάνε στο θέατρο.