Η αλήθεια για τον χωρισμό Κωστόπουλου- Μπαλατσινού: Όσα αποκάλυψε ο ίδιος στον Θέμο

O εκδότης φοβάται την μοναξιά και θυμώνει με τα media...
Η αλήθεια για τον χωρισμό Κωστόπουλου- Μπαλατσινού: Όσα αποκάλυψε ο ίδιος στον Θέμο



Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Όλα Μπιπ και στον Θέμο Αναστασιάδη, μιλώντας για τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού, για τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς αλλά και για την περιουσία που έχασε και για το πώς αντιμετώπισε την κατάσταση.

Αποκάλυψε ότι ήταν χωρισμένος από την Τζένη επί έξι μήνες αλλά συνέχιζαν κανονικά να κάνουν τότε το Πρωινό του Mega. Mάλιστα, εκείνος έμενε αλλού, ζούσε έναν εφιάλτη και τρόμαζε στην ιδέα ότι κάποιος θα το μάθει. “Δύο χρόνια είμαι στον τάφο... Έχασα τα λεφτά, το «μαγαζί», τα σπίτια και ήρθε και ο χωρισμός. Το πρωινό ήταν ένας εφιάλτης για μένα” προσθέτοντας πως δεν θα άντεχε να συνέχιζαν την εκπομπή με την Μπαλατσινού.

Βαθιά συγκινημένος ανέφερε πως η Τζένη ήταν το στήριγμά του και πως εκείνη τον πίστεψε στα δύσκολα. Αποκάλυψε πως αποφάσισε να την παντρευτεί πέρα από όλα τα υπόλοιπα, γιατί κατάλαβε στην ουσία ότι η Τζένη δεν διεκδίκησε τίποτα καθώς όταν λίγο πριν το γάμο τους είχε βρεθεί ξανά σε δύσκολη οικονομική θέση, εκείνη γύρισε και του είπε χαρακτηριστικά: “Και άφραγκος μια χαρά είσαι. Δεν με νοιάζει. Θα τα καταφέρεις...”

Δεν ήταν αυτός ο οποίος ήθελε τον χωρισμό σε καμία περίπτωση και πως παρόλο που τα media ακόμα κι όταν παντρεύτηκαν έλεγαν πως θα χωρίσουν, αυτοί παρά τις δυσκολίες κατάφεραν και έμειναν μαζί για όσο άντεξαν. "Παντρευτήκαμε και έλεγαν να ο Κωστόπουλος θα χωρίσει, θα βρει καμιά γκόμενα μετά από λίγο καιρό. Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μείναμε μαζί 18 ολόκληρα χρόνια, κάναμε τρία παιδιά..."

Είπε πως είναι άνθρωπος που έχει μάθει να ζει και με τα πολλά και με τα λίγα, καθώς ζούσε σε ένα σπίτι “που δεν είχε μια” όπως είπε χαρακτηριστικά και μέχρι τα 7 του χρόνια το πατρικό του σπίτι δεν είχε ούτε πάτωμα, ήταν μόνο χώμα.

Όσον αφορά την εταιρική του περιουσία είπε πως έκανε τα πάντα για να σώσει ό,τι μπορούσε για αυτό το λόγο θυσίασε στο τέλος και την προσωπική του περιουσία μήπως καταφέρει κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος τα έχασε όλα. Αυτός είναι κι ένας λόγος που έχει πικραθεί για τα όσα γράφονται όπως είπε, καθώς εκείνος προσπάθησε, τα έχασε όλα και στο τέλος προφανώς τα άκουσε κιόλας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “To ότι μερικοί ζουν και είναι αρτιμελείς είναι επειδή πήρα τρία zanax”. Ακόμα παραδέχτηκε πως δεν ξέρει αν υπήρξε καλό αφεντικό, ίσως για άλλους ναι και για κάποιους άλλους όχι.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή: