Με καυτό μαύρο μίνι έκανε αποκαλύψεις η Φαίη Σκορδά!

Με καυτό μαύρο μίνι έκανε αποκαλύψεις η Φαίη Σκορδά!



Εντυπωσιακή, με καυτό μίνι, nude μακιγιάζ και εξομολογητική διάθεση η Φαίη Σκορδά κάθισε στον καναπέ των Καρντάσιανς και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκαναν. Ακόμα και τις πολύ προσωπικές! Χωρίς υπεκφυγές, όταν την ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις πρώτες μέρες της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε πως δεν διήρκεσε μέρες αλλά... μήνες η πρώτη φάση της γνωριμίας τους.
 
"Βγαίναμε για έξι μήνες χωρίς να κάνουμε τίποτα. Είχε μια σχέση τότε και ήταν στα χωρίσματα. Οπότε βγαίναμε με παρέα για φαγητό και δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Υπήρχε κάτι στον αέρα αλλά ως εκεί", είπε η Φαίη και γελώντας αποκάλυψε ότι ο Γιώργος... της έτρωγε το φαγητό: "Πρώτη φορά μου είχε τύχει να βγαίνω ραντεβού και να μου λέει 'θα το φας αυτό;'... Και να μου τρώει το φαγητό από το πιάτο, γιατί εγώ βέβαια έκανα πως δεν τρώω πολύ". Χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε και στην ερώτηση εάν είχε κι άλλους συντρόφους... στρουμπουλούς: "Όχι, ποτέ! Ο πρώτος ήταν ο Γιώργος"!  
 
Η παρουσιάστρια εξήγησε επίσης ότι την ιδέα να κάνει πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα την είχαν οι άνθρωποι του Mega και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν κοινό πορτοφόλι (ούτε κοινό συμβόλαιο) με τον σύζυγό της: "Αν η συμφωνία μας είναι 10 ευρώ, θα πάρω 5 εγώ και 5 ο Γιώργος. Τι, θα παίρνει ο ένας από τους δύο περισσότερα; Όχι. Επίσης, ο καθένας έχει τον λογαριασμό του. Δεν έχουμε κοινό λογαριασμό άλλωστε. Γιατί για να έχεις κοινό λογαριασμό πρέπει να έχεις και λεφτά και ο Γιώργος μετά από αυτό που συνέβη πέρσι, πρόπερσι, δεν έχει χρήματα πια. Είχε κάνει μια επένδυση, τον κορόιδεψαν κι έχασε όλα του τα λεφτά, όλα όσα είχε μαζέψει τόσα χρόνια"... 
 
Στην εξέλιξη της συζήτησης η Φαίη αποκάλυψε πως είχε συμφωνηθεί να παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου αλλά... έκλεισε το Alter και δεν πρόλαβαν τελικά να συνεργαστούν! 
 
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε και για την σχέση της με τη Σάσα Σταμάτη (με την οποία συχνά πυκνά τσακώνονται) αλλά και τη σχέση της Σάσας με τους άντρες: "Με εκνευρίζει πάρα πολύ αλλά τη θεωρώ φίλη μου γιατί ξέρω πως αν σε 10 χρόνια τη χρειαστώ θα είναι εκεί για μένα. Το πιστεύω αυτό και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η Σάσα είχε μια σχέση όταν ήμασταν στο Mega και δεν μας την έλεγε. Κι εγώ τσαντίστηκα. Μου απάντησε όμως πως ντρεπόταν να μου παρουσιάσει κάποιον με τον οποίο η σχέση της δεν θα είχε διάρκεια. Και το ήξερε πως δεν θα είχε! Ένα πολύ γνωστό επιχειρηματικό ζευγάρι προσπάθησε να της κάνει προξενιό με έναν φίλο τους, από τον κύκλο τους. Φορούσε, λοιπόν, ο άνθρωπος μαντήλι. Το κοιτάει η Σάσα και του λέει: Λαγό θα βγάλεις από κει; Ακόμα γελάω με αυτό"...