Η Ελεονώρα Μελέτη με γοητευτικό επιχειρηματία συνοδό! (Photos)

Ποιος είναι ο όμορφος άντρας που συνοδεύει την Ελεονώρα στις εξόδους της;
Η Ελεονώρα Μελέτη με γοητευτικό επιχειρηματία συνοδό! (Photos)



Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να έχει δηλώσει πως είναι χωρίς ερωτικό σύντροφο αυτήν την περίοδο, όμως όπως φαίνεται ξέρει να βγαίνει και να περνά καλά! "Στα 22 μου μπορεί και να σου έλεγα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Τώρα, στα 36 μου, μπορώ να σου πω ok κι αν δεν παντρευτώ και δεν κάνω οικογένεια. Δεν αντέχω να κάνω λάθος επιλογή. Ίσως και να μην έχω γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο που να μου γεννήσει αυτήν την ασφάλεια για να προχωρήσω" δήλωσε πρόσφατα η ξανθιά παρουσιάστρια. 

Η Ελεονώρα, απαθανατίστηκε στις τελευταίες εμφανίσεις της από τον φωτογραφικό φακό του ΟΚ μαζί με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. Το βράδυ της Παρασκευής διασκέδασαν μαζί στο Acro Club, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ το επόμενο βράδυ εκείνη διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Posidonio μαζί με τους συνεργάτες της. Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής συναντήθηκαν στη Βουλιαγμένη, όπου εκείνος έκανε θαλάσσιο σκι, καθώς έχουν παρόμοια γούστα και την ίδια αδυναμία στο windsurfing. Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι φορές που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι την παρουσιάστρια να πηγαίνει συνεχώς στον ελεύθερο της χρόνο και να κάνει το αγαπημένο της σπορ πότε στην Βουλιαγμένη, πότε στην Ανάβυσσο και αλλού. 

Ωστόσο, η παρουσιάστρια της εκπομπής #Hashtag όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ζευγάρι με τον 37χρονο επιχειρηματία, είπε χαρακτηριστικά: "Με τον Βύρωνα γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είχαμε χαθεί, ξανασυναντηθήκαμε και κάνουμε πολλή παρέα. Ζευγάρι δεν είμαστε και ξέρετε καλά πως έχω φίλους άντρες!" Tώρα, αν πότε αυτή η φιλία εξελιχθεί σε κάποιο ειδύλλιο μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει...