Δείτε την πρωταγωνίστρια του Ταμάμ χωρίς τη μαντήλα

Μάθετε τα πάντα για την όμορφη μουσουλμάνα της σειράς του Αντ1.
Δείτε την πρωταγωνίστρια του Ταμάμ χωρίς τη μαντήλα



Την λένε Τζωρτζίνα Λιώση και από τον Οκτώβριο έχει μπεί στα σπίτια μας μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, Ταμάμ. Στη σειρά υποδύεται την όμορφη μουσουλμάνα Ντιλέκ και ποτέ δεν βγάζει τη μαντήλα της.

Ποιά είναι όμως η Τζωρτζίνα και πως είναι στην κανονική της ζωή;

Η Τζωρτζίνα Λιώση έχει σπουδάσει ψυχολογία και μεταπυχιακό στην Ρώμη στην εγκληματολογία για 2 χρόνια, παρόλο που η μεγάλη της αγάπη αποδείχτηκε η υποκριτική. Το δροσερό και όμορφο κορίτσι που γνωρίσαμε καλύτερα από την οικογενειακή σειρά Ταμάμ, αν και δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία “Κανένας”, όπου κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Αντίνοο Αλμπάνη στη συνέχεια έπαιξε και στην ταινία "Love in the end" μαζί με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, μέχρι που ήρθε η πρόταση για τον ρόλο της Τουρκάλας στη σειρά του Αντ1, Ταμάμ!

Όταν τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε να παίζει σε διαφημίσεις γιατί ήταν μια δουλειά που μπορούσε να τη συνδυαζεί με την σχολή της. Θα δούλευε μια φορά το μήνα κι έτσι δεν θα έχανε κανένα μάθημα. Από τις διαφημίσεις, συμμετείχε στο casting για την ταινία του Χρήστου Νικολέρη “Κανένας” και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και στην επόμενη ταινία.

Η Τζωρτζίνα είναι χαμηλών τόνων και στη ζωή της. Όταν είδε τον εαυτό της για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη έπαθε σοκ και μετέπειτα είδε πολλές φορές την πρώτη της ταινία ώστε να μπορέσει να κρίνει τον εαυτό της καλύτερα.

Μπορεί στη σειρά να υποδύεται την 16χρονη κόρη του Τούρκου Μετίν, όμως στη πραγματικότητα είναι 25 ετών. Έχει ερωτευτεί και την έχουν ερωτευτεί, όμως πιστεύει πως οι αληθινοί έρωτες πονάνε και πληγώνουν.

Παραδόξως συμμετείχε και σε μια τουρκική σειρά, το “Iki Yaka Bir Ismail” (Δύο όχθες, ένα Ισμαήλ). Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που κάνει τον αδελφό της στο ‘‘Ταμάμ’’ ήταν αδελφός της και σε αυτή τη σειρά.

Επιμέλεια: Αρτ