Σταμάτησαν τα γυρίσματα; Τι πραγματικά συμβαίνει με τις Τρίχες

Έντονη δυσαρέσκεια στο κανάλι από τις χαμηλές τηλεθεάσεις.
Σταμάτησαν τα γυρίσματα; Τι πραγματικά συμβαίνει με τις Τρίχες



Οι "Τρίχες" είναι η σειρά που απασχόλησε όσο καμία μέσα στο καλοκαίρι. Η επιστροφή του συγγραφικού διδύμου Ρήγα-Αποστόλου, ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Νίκου Μουτσινά, το πανάκριβο σκηνικό που έφτασε μέχρι τις 100 χιλιάδες ευρώ, είναι κάποιοι από τους λόγους που η σειρά συζητήθηκε τόσο πολύ πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα.

Η σειρά ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά πολύ σύντομα το έχασε. Οι πρώτες τηλεθεάσεις δεν ήταν καλές και από τότε ξεκίνησε η απογοήτευση τόσο των συντελεστών όσο και του καναλιού.

Αφού περίμενε πρώτα να δει πως θα κυλήσουν τα επεισόδια, όταν η σειρά σταθεροποιήθηκε κοντά στο 14%, ο Γιάννης Λάτσιος έδωσε διορία στον Αλέξανδρο Ρήγα μέχρι τα Χριστούγεννα. Η τηλεθέαση όμως παρέμεινε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και τα πρώτα οικονομικά προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Έτσι κάποιοι από τους συντελεστές τόσο μπροστά όσο κα πίσω από τις κάμερες πήραν την απόφαση, αφού η παραγωγή δεν τους πληρώνει, να σταματήσουν τα γυρίσματα. Όπως δηλαδή συνέβη και με την προηγούμενη σειρά του Ρήγα, "Το αμάρτημα της μητρός μου".

Αυτή την στιγμή υπάρχει στο κανάλι ένα στοκ επεισοδίων που φτάνουν μέχρι τo τέλος του μήνα και από εκεί και πέρα το χάος. Στο πρόβλημα λοιπόν των χαμηλών τηλεθεάσεων προστέθηκε και το οικονομικό ζήτημα που φαίνεται να είναι και το σοβαρότερο. Αν οι συντελεστές δεν πληρωθούν από την εταιρεία παραγωγής, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε γυρίσματα φέρνοντας αναπόφευκτα το πρόωρο τέλος της κωμικής σειράς.