Η συγκινητική στιγμή της Βίκυς Σταυροπούλου όταν η κόρη της έπεσε στην αγκαλιά της

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην πρεμιέρα της μαμάς της!
Η συγκινητική στιγμή της Βίκυς Σταυροπούλου όταν η κόρη της έπεσε στην αγκαλιά της



Βίκυ Σταυροπούλου - Δανάη Μπάρκα! Μαμά και κόρη έζησαν ευτυχισμένες στιγμές στην λαμπερή πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ντόλλυ η προξενήτρα" στό θέατρο Αλίκη. Μετά από μια ατυχία που είχε η αγαπημένη ηθοποιός, αφού έσπασε το πόδι της στα γυρίσματα της σειράς "Κάτω Παρτάλι", η παράσταση ανέβηκε με αρκετές μέρες καθυστέρηση μέχρι η Βίκυ να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Όσο καιρό η Βίκυ Σταυροπούλου είχε την περιπέτεια με το πόδι της, τη θέση της στις πρόβες είχε πάρει η κόρη της. Η ίδια η Βίκυ από τη θέση των θεατών παρακολουθούσε τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η Δανάη Μπάρκα (επίθετο του πατέρα της) από μικρή είχε το μεράκι να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της και τα μέχρι τώρα δείγματα δείχνουν ένα κορίτσι γεμάτο ταλέντο και όνειρα που ο μόνος δρόμος της είναι η επιτυχία.

Μαμά και κόρη ζούνε κάτω από την ίδια στέγη, (αν και σε διαφορετικό όροφο) και είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Πολλές φορές ο κόσμος νομίζει πως είναι φίλες. Όμως η Βίκυ Σταυροπούλου έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι μια πετυχημένη ηθοποιός και εξίσου μια πετυχημένη μητέρα!

Ρεπορτάζ: Αρτ