Τι θα δούμε στο Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Τι θα δούμε στο Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο



Το Σάββατο, η Σοφία Μουτίδου, ένα κορίτσι που έχει πολλή πλάκα, γελάει, αυτοσαρκάζεται και μπορεί να περιγράψει με χιούμορ ακόμη και τα πιο τρομακτικά πράγματα, μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη ζωή της και την ποντιακή καταγωγή της. Η Σόφη Πασχάλη μας δείχνει ασκήσεις για ονειρεμένους γλουτούς, πηγαίνουμε για vintage ψώνια , η life coach μας, Νάνσυ Μαλλέρου εξηγεί πως κάποιες πεποιθήσεις μας δυσκολεύουν τη ζωή και στην κουζίνα ο Γιάννης φτιάχνει  μιλφέιγ με μανιτάρια και η  Εμμανουέλα  μια πράσινη σαλάτα με σος γιαουρτιού. Μαθαίνουμε ποιο είναι το ποδήλατο που μας χρειάζεται και κάνουμε στεπ με τον Γιώργο Ξηρό. Ο Θανάσης συναντάει έναν πραγματικό βασιλιά της νύχτας, έναν ζωντανό μύθο. Το Γιώργο Κοινούση. Για το τέλος πάμε να αγοράσουμε γυαλιά παρέα με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. 

Την Κυριακή , ο Γιάννης μαγειρεύει  φωλιές με καταϊφι και τσιπούρα και η Εμμανουέλα ένα λαχταριστό σουφλέ με τυριά. Η Καίτη Φίνου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς, θυμάται τους έρωτές της και περιγράφει τη ζωή της σήμερα , σ'ένα δωμάτιο στο σπίτι του ηθοποιού. Ο Κώστας Καζάκος μιλάει στο Θανάση για τη ζωή του με τη Τζένη Καρέζη αλλά και για το δεύτερο γάμο του. Βλέπουμε μια καταπληκτική ιδέα για τα παιδιά, μια σχολή όπου μαθαίνουν τσίρκο και ακροβατικά. Η Σόφη Πασχάλη δείχνει ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς και η Μυρτώ μας θυμίζει όλα τα σήριαλ που είναι αγαπημένα στις γυναίκες. Μαθαίνουμε ποιο είναι το κατάλληλο πρώτο ποδήλατο για το παιδί μας, φτιάχνουμε γρήγορα μια πεντανόστιμη σαλάτα με φακές  και για το τέλος, κάνουμε παρέα στο μετρό με τη Τζένη Μπότση.  

Join us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!