Όλη η αλήθεια για τις φήμες αποχώρησης του Παύλου Σταματόπουλου από το “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου”

Ο παρουσιαστής μίλησε στο followme και έδωσε τη δική του απάντηση.
Όλη η αλήθεια για τις φήμες αποχώρησης του Παύλου Σταματόπουλου από το “Σπίτι μου, Σπιτάκι μου”



Η εκπομπή του Alpha “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” από την αρχή της χρονιάς έχει περάσει από 40 κύματα και μαζί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέτος σύμφωνα με τις φήμες ευθύνεται για τις πολλές αποχωρήσεις συνεργατών της από την εκπομπή.

Τελευταία φήμη που κυκλοφορεί θέλει τον στενό της φίλο και συμπαρουσιαστή Παύλο Σταματόπουλο να αποχωρεί και αυτός από το “Σπίτι” της Κωνσταντίνας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον παρουσιαστή, μας ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως παραμένει στην εκπομπή. “Βέβαια και δεν έχω φύγει από την εκπομπή και αυτή την ώρα που μιλάμε, είμαι στη σύσκεψη της ομάδας”, μας είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αυτό που συμβαίνει με την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου του Alpha, δεν έχει προηγούμενο, αφού κάθε βδομάδα έχουμε και από μια αποχώρηση συνεργάτη. Ως τώρα έχουν φύγει η διευθύντρια προγράμματος του Alpha και αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ζήνα Κουτσελίνη, ο Νίκος Παρτσώλης, ο Άρης Λιαπάτης και η Ελευθερία Κεφαλά οι οποίοι ανέλαβαν για λίγο την αρχισυνταξία και ο δημοσιογράφος Ευτύχης Γρυφάκης. Μάλιστα από αυτή την εβδομάδα η εκπομπή μειώνεται κατά μια ώρα.

 

Ρεπορτάζ: Αρτ