Συναντήσαμε τους Στυλιανοπουλου, Καρατζά, Στασινοπούλου και μας είπανε το παράπονο τους

Η σπάνια έξοδος των ηθοποιών και η πικρία τους.
Συναντήσαμε τους Στυλιανοπουλου, Καρατζά, Στασινοπούλου και μας είπανε το παράπονο τους



Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Οι τενόροι, ένωσε τρεις μεγάλους ηθοποιούς που σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις. Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Τρύφων Καρατζάς και Τιτίκα Στασινοπούλου σε μια κοινή εμφάνιση, που όμως δεν έλειψαν οι γκρίνιες.

Του Αρτ

Ο Τρύφων Καρατζάς είναι ένας ηθοποιός που μπορεί να έχει πολλές σειρές στις αποσκευές του, όμως τα τελευταία χρόνια είναι εκτός. Σε κουβέντα μαζί του, ο ηθοποιός μόνο πικρία έβγαλε. “Γιατί να κάνω ξανά τηλεόραση, αφού δεν πληρώνουν. Τελευταία φορά ποθ πήρα τα λεφτά μου ήταν μετά από 1,5 χρόνο."

Η Τιτίκα Στασινοπούλου βρέθηκε στην θεατρική παράσταση για να θαυμάσει τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Παπαζήση. Η ίδια δεν έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που συμμετείχε στο σε τηλεοπτική σειρά. Όταν ο λόγος έφτασε στην απουσία της από τα σίριαλ, μας είπε: “ Aγόρι μου πότε με φώναξαν να παίξω και αρνήθηκα; Δεν με έχει πάρει κανένας να μου κάνει πρόταση. Εγώ είμαι εδω.”

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ήταν η μόνη που ήταν χαρούμενη και δεν είχε πικρία από κανέναν και από τίποτα. Μοίραζε φιλιά σε όλους και τους καλούσε στο θέατρο που πρωταγωνιστεί. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, όμως η μεγάλη μας ηθοποιός παραμένει μια γλυκιά κομψή κυρία.