Τι θα δούμε στο Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το Σαββατοκύριακο.Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!
Τι θα δούμε στο Join Us αυτό το Σαββατοκύριακο



Το Σάββατο, μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλάει για πρώτη φορά για το ξαφνικό διαζύγιό της το καλοκαίρι, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. 

«Στα προσωπικά μου έχω αυτόν τον παρορμητισμό και πάω βουρ και λέω εντάξει τι θα πάθεις! Το πολύ πολύ να πληγωθείς, να πονέσεις, ανθρώπινα πράγματα δηλαδή. Έχω πληγωθεί πολύ. Δε μιλάω για το γάμο μου που τελείωσε. Είμαι πολύ ήρεμη μ' αυτό. Εγώ είμαι του 'τα εν οίκω μη εν δήμω'. Οι καταστάσεις αυτές είναι καμιά φορά περίεργες και οι άνθρωποι φτάνουν σε ακρότητες που δεν συνηθίζουν και δε μπορούν να διαχειριστούν ούτε και οι ίδιοι καλά τα πράγματα. Οπότε... Πίστευα πως δε θα το έκανε ποτέ. Κι όμως φτάνει στο σημείο να το κάνει. Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Προφανώς για να τελειώσει ένα πράγμα οι συνθήκες δεν είναι καλές. Πιστεύω ότι αν αφήσεις άλλα πράγματα να παρεισφρήσουν στη σχέση, όπως η ρουτίνα, η καθημερινότητα, να μην λύνεις τα πράγματα δηλαδή, εκεί είναι όλο το θέμα. It takes two to tango. Και, όχι! Δεν ήμουν εγώ που δεν τα έκανα καλά- δεν τα κάναμε καλά!» Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Συναντάμε έναν άνθρωπο με ιδιαιτερότητα, έναν αήττητο πυγμάχο, τον Βαγγέλη Χατζή, στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, μιλάει στον Θανάση ως  γιατρός και φίλος της Μελίνας.  

«Υπήρξα γιατρός της Μελίνας από το '89, όταν γύρισε από το Λονδίνο για πρώτη φορά με τη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Έτυχε να έχω κάνει ένα μέρος της μετεκπαίδευσής μου στο Λονδίνο. Της είπαν στην Ελλάδα θα πας να κάνεις ακτινοβολίες στον τάδε. Μέχρι που πέθανε. Δηλαδή την τελευταία μέρα που έφευγε για Αμερική πήγα και την είδα στο Υπουργείο Πολιτισμού. Πόναγε πολύ. Είχα πάει να της δώσω το ιστορικό της μεταφρασμένο στα εγγλέζικα για να το πάρει μαζί της στην Αμερική. Αξίζει τον κόπο, βέβαια, να σου πω την πρώτη μέρα που ήρθε στο ιατρείο για να μου φέρει τον φάκελο από την Αγγλία και να προγραμματίσουμε τις θεραπείες. Ήταν ατημέλητη- αμακιγιάριστη. Μου δίνει το ιστορικό όπου είχε σβήσει με μπλάνκο την ηλικία της. Πόσο χρονών είναι. Της λέω:  -Κα Μερκούρη, ξέρετε, εμένα την ηλικία σας πρέπει να μου την πείτε. -Γιατί; μου λέει -Διότι, άλλη δόση ακτινοβολίας δίνουμε σ' ένα παιδί, άλλη σε έναν μεγαλύτερο, 20-25, και άλλη σε έναν λίγο μεγαλύτερο. Άρα πρέπει να ξέρω, της λέω. -Πρόσεξε, θα στην πω. Μα μη δω να κυκλοφορεί, διότι μόνο ο Ντασέν την ξέρει και αυτουνού του έχω κρύψει 2-3 χρόνια!, μου λέει». Νικήτας Κακλαμάνης

Η Εμμανουέλα μας μαθαίνει να φτιάχνουμε φαρφάλες με προσούτο και ο Γιάννης μας κερνάει πιτάκια με κιμά και λαχανικά και πιλάφι με κοτόπουλο. Συναντάμε μια γυναίκα – μητέρα στα παιδικά χωριά SOS, που συγκινεί και εμπνέει και μαθαίνουμε να ποζάρουμε στις φωτογραφίες σαν σταρ του Χόλιγουντ. Η γιαγιά μαγειρεύει παραδοσιακό, λαχταριστό στιφάδο, μαθαίνουμε να φροντίζουμε τις αρθρώσεις μας για να μην πονάμε και για το τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας απαντάει σε 33 ερωτήσεις μας και αποκαλύπτει τι φοράει όταν κοιμάται και με ποιον κοιμάται.

Την Κυριακή, έχουμε ωραία πιάτα ημέρας: Σαλάτα με ρεβύθια και απάκι, κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα, ρολά μουστάρδας με αλμυρή καραμέλα και σπέσιαλ κεφτεδάκια από τη γιαγιά Ρούλα. Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για τη ζωή της αλλά και για την απιστία, φτιάχνουμε πορσελάνινα βάζα από γυάλινα μπουκάλια που βρήκαμε στην ανακύκλωση και πηγαίνουμε σινεμά.

Η Άννα δίνει συμβουλές για το ιδανικό ντύσιμο του πρώτου ραντεβού, ενώ η Μυρτώ μας πάει για μαθήματα χορού zumba. Οδηγούμε ποδήλατο με ασφάλεια και γνωρίζουμε από κοντά τα χαρισματικά ταλαντούχα παιδιά του κολεγίου Ανατόλια. Για το τέλος, κάνουμε ψώνια παρέα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Join us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!