Ιωσήφ Μαρινάκης- Χρύσα Καλπάκη: Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη!

Just married! To ζευγάρι μας εξέπληξε ευχάριστα.
Ιωσήφ Μαρινάκης- Χρύσα Καλπάκη: Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη!



Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη μετά από επτά χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου! Την αποκάλυψη έκανε ο Ιωσήφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την κοινοποίηση της... γαμήλιας φωτογραφίας! 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ η ξεχωριστή για τα δεδομένα φωτογραφία είχε ως λεζάντα: "Love you mrs @chrysakal. Witnesses @panos_ staurianos, @nikarvelas, #love." O γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός κρατά στα χέρια την σύντροφό της ζωής του, ενώ κοιτάζουν ο ένας τον άλλον! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το casual look τους που δεν θύμιζε σε τίποτα... νιόπαντρο ζευγάρι. 

Ο ηθοποιός φορά ένα απλό τζιν, πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι, ενώ η νύφη είναι ντυμένη με στενό μαύρο παντελόνι-κολάν, μαύρη μπλούζα, γιλέκο, μποτάκια, ενώ φορά ένα άσπρο καπέλο jockey κρατώντας μια ανθοδέσμη! 

Πάντως, οι δυο τους δείχνουν τρελά ευτυχισμένοι, ενώ στο παρελθόν ο Ιωσήφ για την σχέση του με την Χρύσα έχει δηλώσει: "Περνάμε καλά, δεν βαριέμαι, είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει που δεν θα με πείραζε να μείνω κλεισμένος μαζί του στο ίδιο δωμάτιο επί μία εβδομάδα. Δεν μου κουράζει το μυαλό και, πάνω απ' όλα, είναι καλό παιδί. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας και μόλις βρούμε την ευκαιρία και τον χρόνο να τον προγραμματίσουμε θα γίνει. Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία συζητάμε με τη Χρύσα πολύ έντονα να κάνουμε παιδί. Εκείνη θα ήταν ιδανική μητέρα. Προσωπικά θα ήθελα να είναι κοριτσάκι. Είμαι σίγουρος ότι θα τρελαθώ. Το κοριτσάκι παραμένει πάντα τρυφερό, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία."