Η Μενεγάκη ανακοινώνει στο Όλα την εγκυμοσύνη της;

Ο Βαγγέλης Περρής απαντά στις φήμες για την μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει το Όλα Μπιπ!
Η Μενεγάκη ανακοινώνει στο Όλα την εγκυμοσύνη της;



Φήμες λένε πως η Ελένη Μενεγάκη σκοπεύει να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της μέσα από τηλεοπτικό πλατό, αλλά όχι το δικό της. Ο Βαγγέλης Περρής απαντά πως μπορεί και να υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό: «Μακάρι να είναι έγκυος –τα οπτικά σημάδια προς τα εκεί οδηγούν–και μακάρι να το ανακοινώσει σε μας!».
 
Στην συνέντευξή του στο περιοδικό People αποκαλύπτει επίσης ότι μια πολύ έντονη στιγμή που έζησε φέτος στο Όλα Μπιπ ήταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Δεν ήταν έντονη επειδή ήταν η πρόσφατη και τη θυμάμαι, αλλά ένιωσα ανάμεικτα συναισθήματα, όπως συγκίνηση και αγανάκτηση. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν κρύβεται πίσω από τις ευθύνες του. Ήταν μια συνέντευξη γεμάτη από συναισθήματα κι επειδή τόσο εγώ όσο και ο Θέμος έχουμε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και έχουμε δεθεί συναισθηματικά, όλα αυτά που έλεγε ηχούσαν πολύ πιο έντονα από οποιονδήποτε άλλον καλεσμένο». 
 
Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τόσο την λεγόμενη κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου. Ισχύει αυτό που είχα πει και στο παρελθόν: Παραδέχομαι την ήττα μου. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι ανίκητα. Ένα από αυτά είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αυτή είναι η σταθερή μου δήλωση. Δεν έχουμε καθόλου σχέσεις και φαντάζομαι πως κανέναν δεν τον ενδιαφέρει. Την εκπομπή της Μελέτη δεν τη βρήκα αντίστοιχη με τις σάλπιγγες που ήχησαν πως θα δούμε απίστευτα πράγματα, σε μια εκπομπή που δεν έχει ξαναγίνει. Νομίζω πως από τη δεκαετία του 1970 βλέπουμε δημοσιογράφους να πηγαίνουν στα “στέκια του έρωτα” και στην “αμαρτωλή λεωφόρο”. Ούτε αυτές οι κλισέ εκφράσεις δεν ανανεώθηκαν. Ως τηλεθεατής, θεωρώ πως μου έταξαν πολλά και μου έδωσαν λίγα».
 
Στη συνέχεια, σειρά είχαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νομίζω πως στο είδος του ο Σεφερλής είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός. Παρότι δεν ενθουσιάζομαι, πιστεύω πως η εκπομπή δεν είναι κακή, αλλά έχει γίνει κακή διαχείριση όσον αφορά την προώθησή της. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακολουθούσαμε το Mega με Μία και μετά τους συντελεστές να βγαίνουν σε όλα τα κανάλια και να θριαμβολογούν για το πόσο καλά πηγαίνουν. Παρασύρθηκαν από τον ενθουσιασμό, όπως τα πιτσιρίκια που κάνουν κάτι καλό και χοροπηδούν από τη χαρά τους. Όλο αυτό το πράγμα κουράζει και είναι γκαντεμιά. Στο Σπίτι μου Σπιτάκι μου της Σπυροπούλου είναι προφανές πως υπάρχει μια αμηχανία. Είμαι, όμως, της άποψης ότι σε μια εκπομπή οι αδυναμίες μπορούν να γίνουν δύναμη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αδυναμίες θεωρήθηκαν δύναμη. Δεν προσαρμόστηκε η εκπομπή στις δυνατότητες της ομάδας ή της παρουσιάστριας, αλλά στις αδυναμίες. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται γι’ αυτό, αλλά πιστεύω ότι τρεις ώρες εκπομπής το Σαββατοκύριακο είναι πολύ σπουδαίος χώρος για να κάνεις ενδιαφέροντα πράγματα. Ακόμα κι εκεί, δεν έχει χαθεί τίποτα».