Μαρία Μπακοδήμου: Aν μου κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφος μου θα πανικοβληθώ

"Ο άλλος νομίζει πως αν κάνει εκπομπή θα γίνει ξαφνικά κάποιος"
Μαρία Μπακοδήμου: Aν μου κάνει πρόταση γάμου ο σύντροφος μου θα πανικοβληθώ



Η Μαρία Μπακοδήμουε σε συνέντευξή της στο «Weekend» μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη. Η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει αποφύγει τις ζουμερές ερωτήσεις στις συνεντεύξεις της. Φέτος βρίσκεται στην καλύτερη της φάση τηλεοπτικά, αλλά και προσωπικά.

"Έχει πολύ ματαιοδοξία η τηλεόραση. Ο άλλος νομίζει πως αν κάνει εκπομπή θα γίνει ξαφνικά κάποιος. Αυτό το βλέπω κάθε φορά που γνωρίζω κόσμο και μου λέει πόσο απλή είμαι. Μέσα στη γενικότερη κρίση των αξιών πουλάνε περισσότερο το εύκολο χρήμα και όλο αυτό το φαντεζί της τηλεόρασης. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η μανία κάποιων νέων παιδιών που δεν έχουν καν τις βάσεις για να μπούνε στο χώρο της τηλεόρασης", αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου για τον χώρο της τηλεόρασης".

Σχετικά με τον σύντροφό της σημείωσε: "Eίμαστε καλά. Πρόταση γάμου δε μου έχει κάνει γιατί ξέρει πως θα πανικοβληθώ. Εξάλλου δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε".

Τέλος η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε σχέση με επώνυμο άντρα και κανείς δεν το κατάλαβε: "12 χρόνια μετά το διαζύγιό μου, όλο και κάτι είχε γίνει. Πολύ εύκολο άλλωστε θεωρώ να κρατήσεις μία σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".