Η σέξι πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή στη Θεσσαλονίκη μετά από 9 χρόνια! (video)

Το followme.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες!
Η σέξι πρεμιέρα της Καίτης Γαρμπή στη Θεσσαλονίκη μετά από 9 χρόνια! (video)



Μετά από 9 χρόνια, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη, στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Magique. Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν τεράστια για την αγάπη του κόσμου που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Του Αρτ

“9 χρόνια έχω να έρθω στη Θεσσαλονίκη. Αν αρχίσω να μιλάω, θα μιλάω για κανένα 5ωρο. Να ξέρετε πως είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι εδώ”, ήταν τα πρώτα λόγια της Καίτης.

Το μαγαζί ήταν κατάμεστο από νωρίς. Μάλιστα οι φαν της, είχαν πάει να την εμψυχώσουν και από άλλες πόλεις και μετά το τέλος του προγράμματος η Καίτη τους δέχτηκε όλους στο καμαρίνι της. Πάντα το κάνει άλλωστε.

Φέτος η τραγουδίστρια αποφάσισε μαζί με τον πολύ πετυχημένο τραγουδιστή αλλά και συνθέτη Γιώργο Παπαδόπουλο να ανηφορήσει προς τα βόρεια. Η Καίτη Γαρμπή την τελευταία φορά που βρέθηκε ξανά σε νυχτερινό κέντρο στη συμπρωτεύουσα, ήταν το 2003.

Αυτό που έκανε εντύπωση, ενώ έχει καινούρια τραγούδια (έστω περσινά), ξεκίνησε το πρόγραμμα της με την Ιεροσυλία, ένα τραγούδι που γνώρισε και γνωρίζει ακόμα τεράστια επιτυχία.

Όπως φαίνεται, η Καιτούλα, (έτσι την αποκαλούν οι θαυμαστές της) από πέρσι έχει επιστρέψει για τα καλά στις νυχτερινές πίστες και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και νέα της τραγούδια.

Ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Cosmoradio 95,1 Πάνο Γαβριηλίδη για το πολύτιμο υλικό.