Χριστίνα Πολίτη: Δεν μιλάω με τον Κωστόπουλο γιατί με είπε μαυρόγατα

Οι δυο πρώην φίλοι δεν λένε ούτε καλημέρα.
Χριστίνα Πολίτη: Δεν μιλάω με τον Κωστόπουλο γιατί με είπε μαυρόγατα



Η κόντρα ανάμεσα σε δύο παλιούς καλούς φίλους δεν έχει τελειωμό. Όλα ξεκίνησαν όταν πέρσι η Χριστίνα Πολίτη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μίλησε με αρνητικά λόγια για την πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Mega.

Του Αρτ Αντιμιάν

"Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ εκπομπή έτοιμη από άλλους. Έπρεπε να κάνει τη δική του εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος. Δεν μπορείς να τον βάλεις να κάνει τον Λιάκγκα, να μιλάει με τον Ουγγαρέζο και να κάνει τα ίδια αστεία. Η Σπανού τι σχέσει έχει μ' αυτούς τους ανθρώπους, θα κάνουνε ποτέ παρέα; Έπρεπε ο Πέτρος να μαζέψει την ομάδα του και να τους βάλει να κάνουν διαφορετικά θέματα και όχι να σχολιάζουν την Φουρέιρα", είχε πει τότε η δημοσιογράφος ενοχλώντας τον εκδότη. 

Σήμερα, ή για να είμαστε ακριβείς λίγες ώρες πριν, η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της στο Just radio 93 fm στη Χαλκίδα και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, εξέφρασε την πικρία της και τον θυμό της για την θυμωμένη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου στις δηλώσεις της.

Έβγαλες και μια πικρία για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού.

Απλά δεν μιλάμε. Όταν ενας άνθρωπος είναι φίλος σου, είσαι όλο το καλοκαίρι μαζί του και διαβάζεις ότι σε κράζει στο site του και σε λέει μαυρόγατα και κάτι βλακείες... τι να πεις;

Γιατί πιστεύεις το έκανε αυτό ο Πέτρος;

Δεν ξέρω τι θέμα έχει ο Πέτρος με την πρωινή εκπομπή και βρίζει. Πέρσι με κράζανε και στην εκπομπή τους ο Πέτρος με τη Τζένη οι οποίοι με λέγανε τραγική ενώ την ίδια στιγμή έβλεπα απο την άλλη τον Λιάγκα και τη Φαίη να συμπεριφέρονται με καταπληκτικό τρόπο.

Σου άρεσε το περσινό πρωινό του Mega;

Δεν μου άρεσε που πήγαν να κάνουν το δικαστήριο. Δεν έπρεπε να είναι με αυτή την ομάδα. Αυτός θα έπρεπε να είχε επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του. Αν είχε μια ομάδα όπως στα περιοδικά του, θα τον ήξεραν καλύτερα και θα είχαν καλύτερη χημεία. Δεν μου άρεσε που ασχολιόταν με τις μπούκλες της Φουρέιρα και το είχε πάρει με βαρια καρδιά αυτο που είχα πει. Μου έστελνε μηνύματα "πως το είπες αυτό"...

Και κάπως έτσι οι δύο φίλοι έκοψαν και την καλημέρα...