Ρουβάς- Ζυγούλη: Επιτέλους... παντρεύονται!

Μετά από τόσα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, το ζευγάρι επισημοποίησε την σχέση του!
Ρουβάς- Ζυγούλη: Επιτέλους... παντρεύονται!



Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επιτέλους! Και λέμε επιτέλους γιατί ο sexy Σάκης της έχει κάνει αμέτρητες φορές πρόταση γάμου κι εκείνη έχει αρνηθεί! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται...

Αυτήν την φορά όμως, η Κάτια είπε το... πολυπόθητο ναι! Ο Σάκης άλλωστε έχει αποκαλύψει πως "η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τής κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή". 

Σήμερα όμως στην εμφάνισή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1  φάνηκε πιο σίγουρος από ποτέ! Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια λοιπόν, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Από το 2003, ο Σάκης έχει σχέση με την Κάτια Ζυγούλη. Στις 2 Νοεμβρίου 2008 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, ενώ το 2011 απέκτησαν τον Αλέξανδρο. Το πέμπτο μέλος της οικογένειας ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιανουαρίου 2013 και πήρε το όνομα Αριάδνη.

Όταν λοιπόν, το Πρωινό έκανε σύνδεση με τον με τον Σάκη, ο οποίος ετοιμάζεται για τους "Άθλους του Ηρακλή" την θεατρική παράσταση που κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου, απάντησε για το αν είναι έτοιμος να τολμήσει τον άθλο του γάμου: "Δεν τον θεωρώ καν άθλο. Άθλος είναι να πείσει κανείς τη Ζυγούλη! Αλλά νομίζω ότι το κλείσαμε αυτό το θέμα πια. Πλέον μου είπε "ναι" μπροστά σε όλο τον κόσμο." 

Nα ευχηθούμε και μεις η ώρα η καλή...