Σάκης Ρουβάς: Θέλω να έρθει η Αναστασία να με δει στο θέατρο (video)

Το followme.gr ήταν στo Pantheon Theater και ακολούθησε τον Σάκη στα παρασκήνια.
Σάκης Ρουβάς: Θέλω να έρθει η Αναστασία να με δει στο θέατρο (video)



Το νέο επαγγελματικό στοίχημα του Σάκη Ρουβά ονομάζεται «Ηρακλής». Μετά τις «Βάκχες», ο τραγουδιστής δοκιμαζέται και πάλι στο θέατρο, αυτή τη φορά ως ήρωας της μυθολογίας.

Του Αρτ

Οι συντελεστές της παράστασης, ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς, έδωσαν συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της παράστασης «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» στις 12 Δεκεμβρίου. Το followme.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει στα παρασκήνια.

Ώρα 12 το μεσημέρι και ο Σάκης προετοιμάζεται να βγεί σε ζωντανή σύνδεση από το Pantheon Theater στην εκπομπή Το Πρωινό. Οι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει και περιμένουν στην καφετέρια του θεάτρου. Στις 12:30 ανοίγουν οι πόρτες και ο κάθε δημοσιογράφος παίρνει θέση μάχης για το καλύτερο ρεπορτάζ. Οι άνθρωποι του θεάτρου, αλλά και οι συνεργάτες του Σάκη, είναι άκρως φιλικοί. Αυτό βοηθάει πολύ στο έργο μας.

Ο τραγουδιστής, απλός και φιλικός με τον κόσμο, μίλησε με όλους, έβγαλε φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα και ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να μοιραστεί τα συναισθήματά του για το νέο αυτό στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του.

“Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο σπουδαίους συντελεστές. Ευχαριστώ τον Γιάννη Παπαθεοχάρη που είναι σήμερα όλη την οικογένεια εδώ σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή για τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ και τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη που έχει σκηνοθετήσει το έργο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την σπουδαία Ρούλα Πατεράκη. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να κάνω μια παράσταση που να απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Στους μικρούς μου φίλους, αλλά και στους γονείς τους. Είναι ένα θεατρικό έργο για όλη την οικογένεια και νομίζω το έχουμε πετύχει αυτό”.

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκαν και μικροί θαυμαστές του Σάκη, μάλιστα ένα μικρό αγοράκι ανέβηκε στη σκηνή για να τον ρωτήσει ποιος είναι ο Ηρακλής. Η εξήγηση του τραγουδιστή στον μικρό του φίλο ήταν απολαυστική!