Lady Gaga: Με βίασε ραδιοφωνικός παραγωγός 20 χρόνια μεγαλύτερός μου

Η pop-star έζησε τρομακτικές καταστάσεις όταν ήταν 19 χρονών.
Lady Gaga: Με βίασε ραδιοφωνικός παραγωγός 20 χρόνια μεγαλύτερός μου



Μία άγνωστη πτυχή της ζωής της αποκάλυψε η Lady Gaga την Τρίτη στη ραδιοφωνική εκπομπή The Howard Stern Show. Εξομολογήθηκε ότι σαν έφηβη έπεσε θύμα βιασμού από έναν μουσικό παραγωγό 20 χρόνια μεγαλύτερό της. 

Η 28χρονη pop-star παραδέχεται ότι έζησε τρομακτικές καταστάσεις όταν ήταν 19 χρονών.   Όταν ερωτήθηκε για τον βιασμό εκείνη αρχικά είπε: «Δεν…δεν θέλω…Χαρούμενες στιγμές! Ας μιλήσουμε για χαρούμενα πράγματα!».

Αλλά όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός επέμεινε στο θέμα εκείνη απάντησε:

«Πέρασα κάποιες απαίσιες στιγμές με τις οποίες τώρα γελάω, επειδή έκανα πνευματική, σωματική και συναισθηματική θεραπεία για να γιατρευτώ μέσα στα χρόνια. Αλλά η μουσική μου λειτούργησε με καταπληκτικό τρόπο για μένα. Αλλά ξέρεις, κατά μία έννοια ήμουν κρυμμένη στο καβούκι του προηγούμενού μου εαυτού. Ήμουν 19 χρονών. Πήγαινα σε Καθολικό σχολείο και μετά συνέβησαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα και σκεφτόμουν: Έτσι είναι οι ενήλικες; Ήμουν πολύ αθώα».

Όταν την ρώτησαν αν έχει αντιμετωπίσει τον βιαστή της ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη, απάντησε: «Νομίζω ότι θα με τρομοκρατούσε. Θα με παρέλυε. Τον είδα μια φορά σε ένα μαγαζί και παρέλυσα από τον φόβο μου».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν το εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον. «Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Δεν το είπα σε κανέναν. Και δεν το έλεγα ούτε στον εαυτό μου για πολύ καιρό. Και μετά σκεφτόμουν ότι η κατάσταση δεν διορθώνεται με ποτό και άλλες ανοησίες. Πρέπει να το χτυπήσεις στην πηγή αλλιώς δεν θα γιατρευτεί. Δεν θα φύγει ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.