Έλενα Κατρίτση: Δες πώς είναι σήμερα η γοητευτική δημοσιογράφος

Πολύ καιρό είχαμε να δούμε την Έλενα Κατρίτση, η οποία ποζάρει φρέσκια και ανανεωμένη.
Έλενα Κατρίτση: Δες πώς είναι σήμερα η γοητευτική δημοσιογράφος



Σίγουρα θα θυμάσαι την δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση που παρουσίαζε για έξι χρόνια την επιτυχημένη εκπομπή "Prive" στο Mega. Bέβαια, την πορεία της την ξεκίνησε κάνοντας αστυνομικό ρεπορτάζ σε αθηναϊκές εφημερίδες ενώ συνέχισε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 και λίγο αργότερα στην ΕΡΑ 2 όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και εκπομπές.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή "60 λεπτά χωρίς μοντάζ" με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Alpha όπου παρουσίασε τις εκπομπές "Αν" και "Ούτε γάτα ούτε ζημιά".

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, έχει αποκτήσει ένα γιο τον Πάνο από το γάμο της με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Σήμερα, παρά τα 48 της χρόνια παραμένει εκθαμβωτική και στιλάτη. Σε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον make up artist Πάνο Καλλίτση, φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένη ενώ ο ίδιος που δημοσίευσε την φωτογραφία του στο Instagram έγραψε: "Η ωραία Κατρίτση θα είναι πάντα η ωραία Ελένη. Μαζί μετά από τόσα χρόνια."