Ο Bradley Cooper μιλάει για τον εθισμό του σε ουσίες και πως απέκτησε μυς χωρίς τη χρήση φαρμάκων

Ο υποψήφιος για Οσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι νηφάλιος δέκα χρόνια και μέσα σε τρεις μήνες έφτιαξε το απαραίτητο σώμα για τις ανάγκες του νέου του ρόλου.
Ο Bradley Cooper μιλάει για τον εθισμό του σε ουσίες και πως απέκτησε μυς χωρίς τη χρήση φαρμάκων



Ο Bradley Cooper δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν ήταν εθισμένος σε ουσίες κάτι που έχει ξεπεράσει 10 χρόνια τώρα αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή. Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair για το τεύχος Ιανουαρίου ο ηθοποιός μίλησε σχετικά με την πρόκληση που είχε για τον νέο του ρόλο στην ταινία American Sniper. Υποδυόμενος έναν ελεύθερο σκοπευτή πεζοναύτη έπρεπε να φτιάξει το ανάλογο σώμα για τις ανάγκες του ρόλου και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Λόγω του ιστορικού του 39χρονος sexy σταρ δήλωσε πως πήρε καμία ουσία. “Το έκανα με φυσικό τρόπο. Είμαι νηφάλιος 10 χρόνια και δεν ήθελα με τίποτα να πάρω χάπια".

Οπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας το σώμα του έχει αλλάξει πολύ. “Έπρεπε μέσα σε τρεις μήνες να έχω φτιάξει το κατάλληλο σώμα. Μπορούσε να γίνει πολύ γρήγορα με χάπια, αλλά ευτυχώς το σώμα μου αντέδρασε γρήγορα στη σκληρή γυμναστική”.