Περιμένει κοριτσάκι το ζευγάρι Ρέμος - Μπόσνιακ - Το είπε ο ίδιος on camera

Ο Αντώνης Ρέμος, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» παραδέχτηκε ότι το πρώτο του παιδί με την Υβόννη θα είναι κοριτσάκι.
Περιμένει κοριτσάκι το ζευγάρι Ρέμος - Μπόσνιακ - Το είπε ο ίδιος on camera



Όρεξη για αποκαλύψεις είχε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», αφού όχι μόνο παραδέχτηκε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με την Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά μας είπε ότι θα είναι κορίτσι.

Μπορεί λίγες ημέρες πριν ο τραγουδιστής να μην θέλησε να μιλήσει στο «Πρωινό μου» για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, αλλά όταν τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πότε σκοπεύει να το πει ότι η Υβόννη είναι έγκυος, εκείνος αποκάλυψε τα πάντα!

«Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι» παραδέχτηκε ο Αντώνης Ρέμος και συμπλήρωσε: «Η Υβόννη το ήθελε πιο πολύ από μένα και με αυτή την επιμονή της με έπεισε να πω ‘Αξίζει να κάνουμε ένα παιδί και ευχαριστώ την Υβόννη για την επιμονή της’.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης ζήτησε την άδεια του Αντώνη Ρέμου και έδειξε μία φωτογραφία που δείχνει τον τραγουδιστή να φιλάει τη φουσκωμένη κοιλιά της Υβόννης. «Έδωσα το πρώτο φιλί στην κόρη μου» είπε ο Αντώνης Ρέμος. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε «Με το καλό»!