Είναι αλήθεια έγκυος η Έλενα Παπαρίζου;

Η αγαπημένη Έλενα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της;
Είναι αλήθεια έγκυος η Έλενα Παπαρίζου;



Το τελευταίο διάστημα, όλοι μιλούν για τα κιλά που έχει βάλει η Έλενα Παπαρίζου. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα έχει παχύνει, όμως την τελευταία φορά είχε εξηγήσει πως το είχε κάνει για να απαντήσει στον ρατσισμό όσων κατηγορούν τις παχουλές κοπέλες.

Η τελευταία εμφάνιση της σε συναυλία που έδωσε στη Σουηδία, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων για τα κιλά της, με τις τελευταίες φήμες να υποστηρίζουν πως η Έλενα αυτήν την φορά είναι έγκυος στ' αλήθεια (γιατί κάτι παρόμοιο έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν).

Μάλιστα, το You υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που εμφανέστατα έχει παχύνει τόσο. Βέβαια η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, όμως άτομα του στενού της περιβάλλοντος δεν το διαψεύδουν κιόλας. Ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης δηλώνει πως είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και δεν θέλει να πάρει θέση, ενώ άνθρωποι του επαγγελματικού της περιβάλλοντος υποστηρίζουν πως η Έλενα μόλις σιγουρευτεί θα κάνει σίγουρα την ανακοίνωση για το χαρμόσυνο γεγονός.

Πάντως, η Παπαρίζου στο παρελθόν έχει δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να γίνει μανούλα...

Οι φωτογραφίες από την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στη Σουηδία