Μαρία Γεωργιάδου στο JoinUs: Αισθάνθηκα να λυγίζω όταν άφησα τον γιο μου στο αεροδρόμιο

Μίλησε για το «χωρισμό» με τον γιο της και το προ δεκαετίας διαζύγιό της με τον Στράτο Τζώρζογλου.
 Μαρία Γεωργιάδου στο JoinUs: Αισθάνθηκα να λυγίζω όταν άφησα τον γιο μου στο αεροδρόμιο



Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθισε η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου. Δες τι είπε…

Για τον αποχωρισμό της από το γιο της:

Ο γιος μου έφυγε για Αμερική τον Σεπτέμβρη. Θα κάνει σκηνοθεσία. Το συζητάγαμε πολύ καιρό και είναι κάτι στο οποίο με βρήκε σύμφωνη. Δεν είμαι άνθρωπος που μεμψιμοιρώ με τις αποφάσεις του παιδιού μου και γενικά. Η μόνη στιγμή που αισθάνθηκα να λυγίζω, να με παίρνουν τα ζουμιά, ήταν όταν τον άφησα στο αεροδρόμιο και στην επιστροφή προς το σπίτι αισθάνθηκα ότι κάτι έχει αλλάξει. Ήταν λίγο περίεργο. Ο Στράτος είναι μαζί του εκεί, θα μείνουν μαζί σαν συγκάτοικοι.

Για το προ δεκαετίας διαζύγιό της με τον Στράτο Τζώρτζογλου:

Δεν φτάσαμε ποτέ σε ακραία πράγματα, αποδεχτήκαμε την αλλαγή, ζήσαμε ο καθένας τη ζωή του και από εκεί και πέρα πάντα νοιαζόμασταν με έναν καλό τρόπο ο ένας για τον άλλον.
Το ακραίο το γλιτώσαμε βάζοντας τους εγωισμούς μας στην άκρη. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορές, δεν είναι ίδιοι. Και φυσικά, αυτές οι διαφορές σε έναν χωρισμό είναι και αυτές που φαίνονται περισσότερο. Αν πατήσεις σε αυτές και όχι στα πράγματα που σε έχουν ενώσει τότε φυσικά διαλύεται το σύμπαν και δεν έχεις κανένα λόγο να ξαναδείς τον άλλον άνθρωπο. Αν λιγάκι το πολεμήσεις και επιμείνεις στο να καταπιέσεις το ένστικτό σου για χάρη ενός παιδιού, βλέπεις ότι μετά κερδίζεις και εσύ. Είναι μια δική σου νίκη.
 Ο Στράτος για μένα είναι ένας πολύ καλός φίλος, μπορώ να του μιλήσω ανοιχτά για όλα, το ίδιο και εκείνος, το ξέρει και νοιαζόμαστε και οι δύο τον Αλκιβιάδη.

Για την έκθεση που είχαν σαν ζευγάρι:

Θα ήθελα πολύ λιγότερη έκθεση σαν ζευγάρι και πολύ περισσότερη έκθεση σαν επαγγελματικό ζευγάρι. Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλη έκθεση στα προσωπικά μας. Τότε υπήρχε μια πολύ μεγάλη τάση να υπάρχει αυτή η κλειδαρότρυπα. Μετά αυτό σταμάτησε.

Για τις γυναίκες που ταυτίζονται μαζί της:

Οι γυναίκες είναι πάντα πιο εκδηλωτικές, επειδή είναι μανάδες ταυτίζονται, μιλάνε πιο άνετα, μπορεί να σου πουν κάτι ή να σε ρωτήσουν για το παιδί. Την εποχή κοντά στο διαζύγιο είχαν ταυτιστεί και με αυτό. Τώρα πια όχι επειδή έχει περάσει πολύς καιρός.