Τα top models του '90 ξανά μαζί! Πώς είναι σήμερα;

Συγκίνηση μετά από πολλά χρόνια...
Τα top models του '90 ξανά μαζί! Πώς είναι σήμερα;



Ρέα Τουτουντζή, Νόνη Δούνια, Άντζελα Ευρυπίδη και Κάλλι Τσιλίδου είναι τέσσερα από τα κορυφαία μοντέλα που έκαναν μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό τη δεκαετία του '90 και του '00. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, όμως η φιλία τους δεν χάθηκε. Μια φιλία που αντέχει στο χρόνο!

Του Αρτ Αντεμιάν

Φέτος η Ρέα Τουτουντζή κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της και πρωταγωνιστεί στο έργο "Οι φόνισσες του Παπαδιαμάντη" όπου μάλιστα δείχνει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ρόλου της με επιτυχία. Στην επίσημη πρεμιέρα της φετινής παράστασης δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι καλές της φίλες με τις οποίες έχει μοιραστεί χαρές, λύπες, προσωπικές στιγμές αλλά και μεγάλες δόξες.

Με μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες εκείνο που θα παρατηρήσει κανείς είναι πως ο χρόνος έχει φερθεί στα κορίτσια με τον καλύτερο τρόπο. Παραμένουν το ίδιο όμορφες με πολύ κομψό στυλ και πάντα σέξι.

Η Νόνη Δούνια έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και ασχολείται περισσότερο με την τηλεόραση. Μάλιστα είναι σε αναμονή για μια καινούρια εκπομπή στο Έψιλον με θέμα τα παιδιά, ενώ η Άντζελα Ευρυπίδη κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην πασαρέλα και ασχολείται με τον αθλητισμό.

Η συγκίνηση της Ρέας Τουτουντζή ήταν μεγάλη όταν είδε τις φίλες της να την χειροκροτούν στο τέλος της παράστασης. Αφού δέχτηκε τα θερμά συγχαρητήρια τους, έπεσε στην αγκαλιά τους όπως παλιά, μετά από μεγάλες επιδείξεις μόδας. Έδειχναν πραγματικά το ίδιο αγαπημένες!