Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Ευτυχισμένοι δίνουν καυτά φιλιά στο στόμα

Οι δυο τους περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του γιου τους.
Μενεγάκη- Παντζόπουλος: Ευτυχισμένοι δίνουν καυτά φιλιά στο στόμα



Η Ελένη Μενεγάκη διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αφού εκτός του ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, σύντομα θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί. 

Φήμες μάλιστα κάνουν λόγο για μυστικό γάμο μέσα στις γιορτές ενώ άλλοι αναφέρουν πως μέσα στο νέο έτος θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί και όπου βρεθούν κι όπου σταθούν τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. 

Έτσι έγινε και στην επίσκεψη τους στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τις ανάγκες φιλανθρωπικής εκδήλωσης, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο εμπορικό κέντρο. Φυσικά, μέσα στον χαμό και στο κόσμο έψαχναν να βρουν ένα ήσυχο μέρος να καθήσουν μετά το τέλος της εκδήλωσης. Έτσι ο φωτογραφικός φακός του Hello τους πέτυχε ενώ είχαν καθήσει σε ένα απομονωμένο εστιατόριο, να δίνουν τρυφερά φιλιά ο ένας στον άλλον. 

Η ευτυχία στο πρόσωπό τους και η αγάπη τους είναι ολοφάνερη, ενώ ο Μάκης είναι πολύ προστατευτικός μαζί της. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό, την κοιτάει γεμάτος έρωτα ενώ της  κρατά το χέρι και της χαϊδεύει την κοιλίτσα...