Demy - Πετρετζίκης: Μόλις χώρισαν;

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι χώρισε οριστικά.
Demy - Πετρετζίκης: Μόλις χώρισαν;



Oι φήμες και τα δημοσιεύματα που μιλάνε για χωρισμό ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και την Demy πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες. Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους, ενώ το περιοδικό Hello μιλά για οριστικό χωρισμό. 

Οι δυο τους, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια σχέσης είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα και παρά τις προσπάθειες για αναθέρμανση της σχέσης τους δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, στο παρελθόν είχαν περάσει ξανά κρίση αλλά όπως φάνηκε δεν τους άγγιξε. 

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική. Κανένας από τους δύο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση μέχρι στιγμής. 

Ωστόσο, πριν από ενάμιση μήνα ο Άκης μιλούσε για την Demy με τα καλύτερα λόγια: "Eίναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολύ δουλειά. Το κινητό μου είναι μονίμως στο τραπέζι. Το ίδιο και το δικό της. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον. Αν αρχίσεις να φοβάσαι, τότε πρέπει να χωρίσεις".

Oι δυο τους σε διακοπές στη Μήλο, το καλοκαίρι του 2013.