H Σπυροπούλου πρώτη φορά απαντά για την εκπομπή της: Συνεχίζει κανονικά;

H ξανθιά παρουσιάστρια δίνει την δική της απάντηση σε όσα ακούγονται.
H Σπυροπούλου πρώτη φορά απαντά για την εκπομπή της: Συνεχίζει κανονικά;



Μπορεί τις τελευταίες μέρες όλες οι στήλες και τα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών να συζητούσαν συνεχώς για το αν "κόβεται" ή συνεχίζει κανονικά η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όμως εκείνη μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση για το γεγονός. 

Μέχρι που αποφάσισε να εκφραστεί μέσα από τα social media, κάτι που συνηθίζει άλλωστε, τουιτάροντας για τον διαγωνισμό της εκπομπής που τρέχει το Σάββατο. Συγκεκριμένα έγραψε: 

Με αυτόν τον πλάγιο τρόπο, θέλησε να δείξει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (τουλάχιστον προς το παρόν) με το μέλλον του "Σπίτι μου σπιτάκι μου" και πως το Σάββατο η εκπομπή θα βγει on air κανονικά. Παράλληλα, ο Παύλος Σταματόπουλος δήλωσε πως απ' όσο γνωρίζει ως μέλος της εκπομπής, δεν τίθεται κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια και τον Alpha ούτε με το μέλλον της εκπομπής.

Ωστόσο, οι τελευταίες (κακές) γλώσσες υποστηρίζουν πως η Σπυροπούλου έχει γραμμένες εκπομπές για τις γιορτές μόνο και πως από το νέο έτος το μέλλος της στο κανάλι της Κάντζας είναι αμφίβολο διότι δεν έχει πλέον τις σχέσεις που είχε με την διοίκηση του καναλιού. 

Πάντως, αυτό το Σάββατο καλεσμένη της Κωνσταντίνας θα είναι η Ελένη Χατζίδου, η οποία μάλιστα τουίταρε: "Αυτή την Κυριακή τα λέμε στο Σπίτι μου, Σπιτάκι μου με την Κωνσταντίνα"