Η Dr Ruth στα Καρντάσιανς: Όσα είπε για το σεξ και τις σχέσεις

Η διάσημη σεξοθεραπεύτρια κάθισε στον καναπέ των Kαρντάσιανς και έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές της.
Η Dr Ruth στα Καρντάσιανς: Όσα είπε για το σεξ και τις σχέσεις



Η κορυφαία σεξοθεραπεύτρια Dr Ruth, που έκανε την Αμερική να την λατρέψει και την Νέα Υόρκη να της απονείμει το βραβείο της ελευθερίας, έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν την σεξουαλική τους συμπεριφορά, ενώ έχει βρει λύσεις σε χιλιάδες ζευγάρια για τα προβλήματα στην σχέση τους. 

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να "ανοίξει" την Erotic Art έκθεση στην Αθήνα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Χθες, έκανε μια guest εμφάνιση στα "Καρντάσιανς" όπου έδωσε συμβουλές, ενώ είπε ότι θέλει να μάθει αν όντως οι Έλληνες είναι ο μοναδικός λαός που κάνει τόσο πολύ sex.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι οι άντρες στο σεξ, ανεξαρτήτου καταγωγής και ηλικίας, εκείνη απάντησε: "To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άντρες στο σεξ, είναι πως όταν έχουν στύση αγχώνονται μήπως την χάσουν, με αποτέλεσμα να ολοκληρώνουν πολύ πιο γρήγορα".

Ακόμα πρόσθεσε: "Άλλο ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι πως δίνουν μεγάλη σημασία στο μέγεθος του πέους. Όχι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του πέους, εκτός κι αν είναι πολύ πολύ μικρό. Κάθε άντρας που θέλει την σύντροφό του, πρέπει να πάρει τον χρόνο του και να της δώσει και τον δικό της, ώστε μέσα από χάδια και γλυκόλογα να την κάνει να διεγερθεί..." 

Όσον αφορά το "καυτό" θέμα του γιατί οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό, η 86χρονη Dr Ruth έδωσε την δική της απάντηση: "Γιατί μπορούν. Διαφωνώ με αυτήν την τακτική, όμως είναι αλήθεια ότι γίνεται. Ίσως να μπορώ να δικαιολογήσω μια γυναίκα που έχει πολλές υποχρεώσεις, είναι μαμά, έχει παιδιά κτλ όμως αυτό είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνεται. Αντίθετα, οι γυναίκες πρέπει να οδηγούν τον σύντροφό τους με τον τρόπο τους, προκειμένου να ικανοποιηθούν και να έρθουν σε οργασμό." 

Τέλος, αποκάλυψε πως όσα προβλήματα και να έχει κάποιος στο σπίτι του, πρέπει να τα βγάζει εκτός κρεβατοκάμαρας. Τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και την επόμενη μέρα. "Και αύριο θα έχεις απλήρωτους λογαριασμούς, άπλυτα πιάτα και θα μισείς το αφεντικό σου, οπότε τι θα γίνει; Θα σταματήσεις να κάνεις σεξ; Είναι λάθος αυτό. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την βαρεμάρα στο σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, έτσι χαλάει η σχέση" είπε χαρακτηριστικά.