Παρθένα Χοροζίδου στο JoinUs: Παλιά νόμιζα ότι με κορόιδευαν στο δρόμο

Η ακόλαστη Ντοντό εξηγεί γιατί σήμερα νιώθει πιο σέξι από ποτέ.
Παρθένα Χοροζίδου στο JoinUs: Παλιά νόμιζα ότι με κορόιδευαν στο δρόμο



Tην Παρθένα Χοροζίδου φιλοξένησε η εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η τηλεοπτική Ντοντό από τη σειρά «Τρίχες» μεταξύ άλλων μίλησε για τις ανασφάλειες που είχε στο παρελθόν και πώς τις ξεπέρασε, για τη σχέση με το σώμα της και για τους εφήβους που όταν τους έλεγε το όνομά της απαντούσαν, «ακόμα;». Δες τι είπε…

Για τις ανασφάλειές της και τη σέξι Ντοντό:

Όταν παλιά με κοιτούσαν στο δρόμο στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευαν, ότι λένε κάτι άσχημο για μένα επειδή είμαι και κομπλεξικό. Τώρα το χαίρομαι πάρα πολύ. Παλιά είχα πολλές ανασφάλειες.
Δεν ξέρω πώς πετυχαίνω το σέξι. Το μόνο που σκέφτομαι την ώρα της λήψης είναι αν το στήθος και τα μαλλιά μου είναι στη θέση τους και απλά λέω λόγια και προσπαθώ να είμαι και λίγο χαριτωμένη. Ο Ρήγας μου έχει πει «Παρθένα εσύ θα σκέφτεσαι κ@@ο, β@@ί, τακούνι και τα υπόλοιπα μη σε νοιάζουν». Αυτό δεν το έχω στην καθημερινότητά μου αλλά θέλω να αρχίσω να το υιοθετώ. Πολύ έπαιξα την καλόγρια. Ήμουν πολύ μαζεμένη, ήμουν παιδί που δεν θα έβγαινε από το σπίτι. Σε αυτό φταίει το χαζό μου το κεφάλι.

Για τις πλάκες με το όνομά της:

Η γιαγιά μου έλεγε «μην το βγάλετε το παιδί Παρθένα θα το κοροϊδεύουν». Τώρα δεν είναι πρόβλημα γιατί στη δουλειά ξεχωρίζεις. Είχα λίγο πρόβλημα στο Λύκειο, μου έλεγαν όλες αυτές τις αηδίες. Τα «ακόμα;». Αλλά εντάξει.

Για τη σχέση με το σώμα της:

Δεν αισθανόμουν ποτέ άσχημη λόγω του κορμιού μου, όμως δεν αισθανόμουν και όμορφη. Ποτέ δεν έκανα μεγάλες προσπάθειες να αδυνατίσω. Παιδί ήμουν πολύ φυσιολογική και κάποια στιγμή που έφυγα από την κατσαρόλα της μαμάς μου και κατέβηκα στη σχολή, έβαλα 16 περίπου κιλά σε τρία χρόνια.  Κάποια στιγμή ο πατέρας μου, μου είπε μια σοφή κουβέντα: «Παιδί μου, κάποια στιγμή θα θες να σταματήσεις, θα πεις ώπα ως εδώ. Σταμάτα τώρα να γλιτώσεις και μερικά».  Όμως, τα τελευταία χρόνια έχω χάσει 15 κιλά. Τώρα αισθάνομαι σέξι πιο πολύ από ποτέ. Η Ντοντό φταίει και την ευγνωμονώ. Τώρα δεν είμαι σαν το ηλίθιο στο δρόμο.