Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοξοκοιτάζει προς τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο

Ενδιαφέρον για να πάρει με... μεταγραφή τον Γιώργο Καπουτζίδη έχει δείξει ο ΑΝΤ1, μέσω του Πέτρου Μπούτου.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης λοξοκοιτάζει προς τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο



Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» του Mega, με τον ΑΝΤ1 να παραμονεύει για να τον κάνει κάτοικο Αμαρουσίου. Συνδετικός κρίκος ένας παλιός φίλος και συνεργάτης του.Ο πρώην διεθυντής του Mega και νυν στέλεχος του ΑΝΤ1, Πέτρος Μπούτος!

Ο ταλαντούχος σεναριογράφος του θρυλικού (πλέον), «Στο Παρά Πέντε»), ετοιμάζει το νέο του σήριαλ «Εθνική Ελλάδος», το οποίο θα έρθει στους δέκτες μας στις αρχές του 2015, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον ΑΝΤ1 να ρίχνει λογές... ματιές προς το μέρος του.

Ο Πέτρος Μπούτος μετά την αποχώρηση του από το Mega έχει αναλάβει την Production Hub του ομίλου ΑΝΤ1 και θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον οποίο θεωρεί φλέβα... χρυσού. Οι δυο πλευρές έχουν κάνει μια αρχική συζήτηση, σύμφωνα με δικές μας πληροφορείς, για συνεργασία την σεζόν 2015-2016, ωστόσο τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα.

Οι δυο άντρες διατηρούν εξαιρετική σχέση καθώς ο Πέτρος Μπούτος ήταν εκείνος ο οποίος τον στήριξε πριν ξεκινήσει το «Παρά Πέντε» ενώ ήταν ο ίδιος ο οποίος εγγυήθηκε για να είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης ο παρουσιαστής του show «Just the 2 of us», με τα αποτελέσματα και στις δυο περιπτώσεις να είναι θετικά.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, είναι σε θεωρητικό επίπεδο από την στιγμή που το νέο σήριαλ του Γιώργου, δεν έχει προβληθεί ακόμη. Αν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε τα πράγματα θα είναι πιο απλά μιας και δεν θα έχει κάνει την επιτυχία που περιμένει το κανάλι των Μεσογείων. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μπορεί να λοξοκοιτάξει και σε άλλες επαγγελματικές πόρτες...