O Άρης Πλασκασοβίτης ξεσπάει: «Ήμουν ένα εφήμερο προϊόν»

Ο νεαρός τραγουδιστής με συνέντευξη του παραδέχθηκε πως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την επιτυχία που γνώρισε στο «Your Face Sounds Familiar»...
O Άρης Πλασκασοβίτης ξεσπάει: «Ήμουν ένα εφήμερο προϊόν»



Ο Άρης Πλασκασοβίτης ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε μέσα από το show μεταμφιέσεων του ANT1 «Your Face Sounds Familiar», ωστόσο η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη. Ο νεαρός τραγουδιστής ξέσπασε με δηλώσεις του για τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια για την σεξουαλικότητα του.

«Δεν χειρίστηκα καθόλου σωστά τότε την απότομη δημοσιότητα. Ενθουσιάστηκα υπερβολικά. Έκανα σαν μωρό παιδί, επειδή ξαφνικά έγινα γνωστός από το πουθενά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άρης Πλασκασοβίτης στο «EΓΩ Weekly» για την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το YFSF, όπου μεταμφιέστηκε σε Beyonce και Katy Perry με μεγάλη επιτυχία.

Ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από το Greek Idol, ξέσπασε στη συνέχεια χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του σαν... εφήμερο προϊόν: « Ήμουν ένα εφήμερο προϊόν που πουλούσε. Πάνω στην ανυπομονησία μου, εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, έκανα λάθος επιλογές, πήρα βιαστικές αποφάσεις… Δεν είναι ότι χαντακώθηκα, αλλά έχασα πολύτιμο χρόνο. Κάθε εμπόδιο όμως για καλό, όπως λένε».

Ο Άρης Πλασκασοβίτης σχολίασε και τα όσα ακούγονται για την σεξουαλικότητα του, τονίζοντας πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν: «Είναι σοκαριστικό, επώδυνο και ψυχοφθόρο να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γι’ αυτό και σταμάτησα να το κάνω. Για ποιο λόγο να αποδεικνύω στον καθένα το τι είμαι;».