Ελευθερία Ρήγου: H εξομολόγησή της για τα κιλά, την κατάθλιψη και τον χωρισμό

Πόσο έχει αλλάξει σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός των 90s; Η ίδια εμφανίστηκε στην εκπομπή "Μία" και μίλησε για την ζωή της.
Ελευθερία Ρήγου: H εξομολόγησή της για τα κιλά, την κατάθλιψη και τον χωρισμό



Η Ελευθερία Ρήγου, ήταν μια από τις πιο πετυχημένες και εντυπωσιακές ηθοποιούς στα 90s. Κάποτε μάλιστα όταν έπαιζε στο πλευρό του Γιώργου Νινιού στο σίριαλ "Μην φοβάσαι την φωτιά" όλοι σχεδόν την θεωρούσαν "sex symbol". Στην πορεία όμως, λόγω διαφόρων προβλημάτων που αντιμετώπισε έπεσε σε κατάθλιψη και "έβαλε" αρκετά παραπανίσια κιλά. Έτσι, έκανε ψυχοθεραπεία κι άρχισε να παίρνει αντισυλληπτικά, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην μπορεί να ελέξει το βάρος της.

Όπως μάλιστα είχε δηλώσει στο παρελθόν: "Μου τη «λένε» στο θέατρο επειδή έχω παχύνει. Εντάξει, θα αδυνατίσω. Πάντα ένας ηθοποιός είναι ανασφαλής με την εικόνα του κι εγώ έχω διάφορες ανασφάλειες, αλλά έχω μάθει να τα περνάω μέσα από άλλα δεδομένα που πλέον δε με ενοχλεί τόσο πολύ, λέω: Αυτή είμαι, σε όποιον αρέσω." Πριν από λίγες μέρες, έκανε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της στην επίσημη πρεμιέρα του Αγγέλων Βήμα, όπου πόζαρε μαζί με τον Βασίλη Παλαιολόγο και τον Γιάννη Μάνιο. Μπορεί να έχει βάλει αρκετά κιλά στα 44 χρόνια της, όμως παραμένει γλυκιά χωρίς να έχει χάσει το χαμόγελό της.

Σήμερα το μεσημέρι, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μία" όπου μίλησε για την αποχή από την δημοσιότητα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τα επιπλέον κιλά αλλά και τον επώδυνο χωρισμό που πέρασε. 

Όταν ρωτήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου "Πότε ήταν η στιγμή που είπες σηκώνομαι από το κρεβάτι και πάω σε ένα γιατρό γιατί δεν πάει άλλο;” είπε:

"Ήμουν σε αυτά τα κιλά που είμαι τώρα πριν από τρια χρόνια. Ώσπου μια μερα πήγα ένα ταξίδι στην Πάτρα σε ένα από τα πιο γνωστά νοσοκομεία όπου κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις. Εκεί, είδα κι άλλους ανθρώπους που είχαν μεγαλύτερο πρόβλημα από εμένα. Μετά από αυτήν την επίσκεψη μου, άρχισα να χάνω κιλά ώσπου έφθασα τα 60. Έτσι λοιπόν έχασα 20 κιλά μέχρι που τα ξαναπήρα."

Πόσο επηρέασε αυτή η αλλαγή την σχέση σου με τον σύζυγό σου; Πόσα χρόνια ήσασταν παντρεμένοι; 

"Ήμουν παντρεμένη 15 χρόνια, είχαμε πάρει διαζύγιο πριν από 7 χρόνια, αλλά συνεχίσαμε να μένουμε μαζί. Το κάναμε αυτό για το παιδί αλλά και για λόγους επιβίωσης. Mέχρι που κάποια στιγμή είπαμε πως δεν πάει άλλο, πρέπει ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του, ας μην βαυκαλιζόμαστε άλλο."

Η ηθοποιός, αποκάλυψε συν τοις άλλοις πως της στοίχισε πάρα πολύ ο χωρισμός, ενώ είπε πως κλείστηκε πολύ στον εαυτό της, δεν έβγαινε από το σπίτι και το μόνο που έκανε ήταν να τρώει και να βλέπει τηλεόραση. "Ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω δουλειά" είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ευτυχώς όμως, παρά τις δυσκολίες η Ελευθερία Ρήγου εμφανίζεται από πέρσυ στην παράσταση "Καβάφης" με συμπρωταγωνιστή τον Νίκο Βερλέκη στο στούντιο Κυψέλης.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω θυμόμαστε την Ελευθερία στο σίριαλ "Μην φοβάσαι την φωτιά"