Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξενεί την Angelina Jolie - Ψήνεσαι;

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που πίστεψε ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να έρθει η Angelina στον Μαραθώνα;
Ο Ηλίας Ψινάκης φιλοξενεί την Angelina Jolie - Ψήνεσαι;



Πίσω στα 90’ς, όταν ο κόσμος ήταν αθώος και οι αναγνώστες παντελώς ανυποψίαστοι, όλοι μας ήμασταν έτοιμοι να πιστέψουμε ό,τι μας σέρβιραν τα media της εποχής, τα όποια φυσικά είχαν πολύ ελεύθερο χρόνο και τεράστια φαντασία για να σκεφτούν όποιο πιθανό σενάριο περιλάμβανε συμμετοχή Ελλήνων celebrities με το  Hollywood και με stars του εξωτερικού.

Κατά μια περίεργή σύμπτωση και τότε μεσουρανούσε ο Ηλίας Ψινάκη, ο οποίος πρόσφατα κάλεσε την Angelina Jolie να έρθει στον Μαραθώνα μαζί με τον Brad Pitt, αλλά η star είχε ανεμοβλογιά και δεν μπόρεσε.  Κάπως έτσι δεν μπόρεσε εκείνες τις εποχές και ο Σάκης Ρουβάς να κάνει καριέρα στο cinema αν και τον ζητούσαν αγωνιωδώς τα μεγάλα studio, αλλά προτίμησε να παραμείνει στη χώρα του και να τραγουδάει στο “On The Rocks” παρά να κάνει ταινίες στο Hollywood.

Έτσι τουλάχιστον έλεγαν τα περιοδικά της εποχής τα οποία έλεγαν επίσης ότι η Ρούλα Κορομηλά θα φιλοξενήσει τη Madonna στο σπίτι της, επειδή την συνάντησε για περίπου 3-4 λεπτά στα πλαίσια μια τηλεοπτικής συνέντευξης μαζί με εκατοντάδες δημοσιογράφους απ’  όλο τον κόσμο και είπε η star: «δεν πάω στο σπίτι μια γυναικάς που δεν έχω ιδέα ποια είναι, σε μια χώρα που επίσης δεν ξέρω πού στην ευχή είναι (γιατί στα 90’ς σίγουρα δεν είχε ιδέα πού ήμασταν).

Ούτε τη Madonna είδαμε να έρχεται φιλοξενούμενη στη Ρούλα, ούτε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είδαμε να παίζει στα Friends, ούτε τη Χριστίνα Παπά απολαύσαμε με σέξι μαγιό ως κορίτσι του James Bond, ούτε την Άννα Βίσση που θα κατακτούσε το αμερικάνικο πεντάγραμμο.

Και δεν τα είδαμε όλα αυτά, γιατί πολύ απλά ανήκαν στη φαντασία των δημοσιογράφων και στο μυαλό  κάποιον ευφάνταστων μάνατζερ όπως καλή ώρα ο Ηλίας Ψινάκης.

Και αν εμείς τις ξεχάσαμε αυτές τις εποχές και τις πρακτικές, φαίνεται πως ο Ηλίας τις θυμάται ακόμη, μόνο που τώρα πια δεν ψήνει κανένα.