Αναγνωρίζετε τον Έλληνα τραγουδιστή που έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ;

Μετά τον Justin Bieber.. η μόδα του ξανθού μαλλιού επηρέασε και τους 'Ελληνες star!
Αναγνωρίζετε τον Έλληνα τραγουδιστή που έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ;



Aν δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιος αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας άλλαξε ριζικά τα μαλλιά του, να σας βοηθήσουμε. Είναι ο Χρήστος Μάστορας, ο τραγουδιστής από το συγκρότημα "Μέλισσες", ο οποίος από καιρό ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνιση του και τελικά αποφάσισε να ξεσπάσει στα μαλλιά του.

Από το κλασικό σκούρο καστανό χρώμα, στο ανοιχτό πλατινέ. Πρέπει να έχεις μεγάλο θάρρος για να τολμήσεις κάτι τέτοιο, ειδικά αν είσαι άνδρας καλλιτέχνης. Όπως φαίνεται ο Χρήστος Μάστορας το τόλμησε και για να είμαστε ειλικρινείς του πηγαίνει πάρα πολύ.

Λογικά θα πήρε και την συγκατάθεση της αγαπημένης του Courtney Parker, η οποία λατρεύει τη μόδα και τις αλλαγές. Oι δυο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Η μόδα στα ξανθά μαλλιά των ανδρών φαίνεται πως επανέρχεται μετά τη δεκαετία του '90 που βλέπαμε πολλούς να κάνουν τα μαλλιά τους πλατινέ. Την αρχή έκανε ο Justin Bieber που πριν από λίγες μέρες άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του σε ξανθά. Περιμένουμε λοιπόν να το τολμήσουν και άλλοι καλλιτέχνες.