Εκπομπή έκπληξη- Έρχεται νέο reality στον Αντ1 (video)

Τι πρόκειται να δούμε από τη νέα σεζόν
Εκπομπή έκπληξη- Έρχεται νέο reality στον Αντ1 (video)



Σας έχουμε ξαναγράψει πώς στον ΑΝΤ1 σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξουν στο πρόγραμμα τους, ένα νέο και πρωτότυπο reality παιχνίδι. Εδώ και καιρό τα στελέχη του καναλιού ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα κόνσεπτ  που δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβό, να έχει ελληνικό ενδιαφέρον και να μπορεί να φέρει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Του Αρτ

¨Όλα δείχνουν ότι βρέθηκε το επόμενο reality. Θα λέγεται "Γυάλινο Κουτί" (Goggle box είναι ο ξένος τίτλος) και το κονσεπτ θέλει ζευγάρια, οικογένειες και φίλους,  οι οποίοι σε κάθε επεισόδιο σχολιάζουν, διαφωνούν, καβγαδίζουν, κουτσομπολεύουν και κριτικάρουν όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης.

Όλοι βλέπουν τηλεόραση και σε όλους αρέσει να τη σχολιάζουν,  οπότε ήταν θέμα χρόνο κάποιος να σκεφτεί μια παρόμοια εκπομπή. Το σκέφτηκαν πρώτοι οι Βρετανοί μια το παιχνίδι παίζεται ήδη στην Αγγλία από το 2013 και έκτοτε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Καναδάς και Αμερική το έχουν εντάξει με επιτυχία στο πρόγραμμα τους

Λέγεται ότι έχει δοθεί ήδη το πράσινο φώς για τη νέα σεζόν και αν πάνε όλα καλά, τότε μέσα στο Φεβρουάριο θα δούμε τους νέους ήρωες από τον καναπέ του σπιτιού τους, να σχολιάζουν την ελληνική τηλεόραση και τους πρωταγωνιστές της.