Σάκης Ρουβάς: O χρόνος είναι ο μεγάλος μου σύμμαχος

Ο λαμπερός ποπ σταρ μιλάει στο followme.gr για τα δικά του Χριστούγεννα, για την Κάτια, τα παιδιά του, τις φοβίες του και τους παιδικούς του ήρωες. Απολαύστε τον!
Σάκης Ρουβάς: O χρόνος είναι ο μεγάλος μου σύμμαχος



O Σάκης Ρουβάς είναι από τους καλλιτέχνες που σπάνια δίνουν συνεντεύξεις. Ο τραγουδιστής συνήθως μιλάει με τις δουλειές του. Φέτος υποδύεται τον μυθικό ήρωα Ηρακλή και το κάνει με επιτυχία, όπως άλλωστε κάθε του δουλειά είτε στο θέατρο είτε στο τραγούδι.

Του Αρτ

Ο Σάκης είναι από τις περιπτώσεις που δεν σου αφήνει πολύ χώρο να έρθεις κοντά του... σαν να υπάρχει ένας αόρατος γύαλινος τοίχος. Λαμπερός και συνάμα πειθαρχημένος ακόμα και στις συνεντεύξεις του. Όλο το σύστημα γύρω του θυμίζει Hollywood, όταν θα πρέπει μέσα σε δυο λεπτά να έχεις καταφέρει να του κάνεις συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Φέτος υποδύεσαι τον Ηρακλή. Εσένα ποιος ήταν ο παιδικός σου ήρωας;

Ο Ηρακλής σίγουρα ήταν ένας απ' αυτούς.

Έχεις δηλώσει πως θα φέρεις την μεγάλη σου κόρη Αναστασία στο θέατρο. Πιστεύεις είναι σε θέση να θαυμάσει τον μπαμπά της σε όσα κάνει με το τραγούδι και το θέατρο;

Νομίζω το σημαντικό είναι να αγαπάει τον πατέρα της. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή και αυτό δεν είναι κάτι που χτίζουμε μέσα από τη δική μου εργασία, αλλά μέσα από τις προσωπικές μας σχέσεις στο σπίτι.

Πιστεύεις για τα παιδιά σου είσαι ο ήρωας τους;

Νομίζω για όλα τα παιδιά του κόσμου ο μπαμπάς και η μαμά είναι ο ήρωας τους. Τουλάχιστον αυτό λένε οι ψυχολόγοι.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος για την παράσταση;

Ο Ηρακλής κάποια στιγμή μέσα στο έργο λέει μην φοβάσαι τον φόβο, οπότε είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει φόβος. 'Όλα πηγαίνουν καλά!

Ο Ηρακλής ήταν ήρωας κι εσύ θα παρουσιάσεις για δεύτερη φορά την εκπομπή του ΑΝΤ1, Ήρωες. Πότε τελικά θα βγει στον αέρα;

Ακόμα δεν έχει καθοριστεί χρονικά, οπότε για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά.

Μπορεί να τραγουδάς και εδώ στο θέατρο, όμως δεν είναι το ίδιο με τα νυχτερινά κέντρα. Θα επιστρέψεις στις πίστες;

Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στον Ηρακλή. Έκανα μια τεράστια και πολύ πετυχημένη tour με το "The Ace Of Hearts Tour" και έκλεισε ο κύκλος αυτής της περιοδείας και τώρα έχουμε Ηρακλή και την ταινία της Αθηνάς Τσαγκάρη.

Έχει όνειρα ο Σάκης;

Μόνο όνειρα, μόνο όνειρα!

Μικρός ονειρευόσουν να γίνεις τραγουδιστής, τώρα τι ονειρεύεσαι;

Τα πάντα και συνεχώς γίνονται πραγματικότητα. Ένα από τα όνειρα μου είναι και το θέατρο και ο κινηματογράφος και βεβαίως το τραγούδι.

Σε φοβίζει ο χρόνος;

Ο χρόνος είναι μεγάλος σύμμαχος.

Για τη νέα χρονιά τι εύχεσαι στον εαυτό σου, στην Κάτια και στα παιδιά σου;

Αγάπη και ευτυχία στις καρδιές των ανθρώπων, ψυχική ηρεμία και πνευματική και όλα θα πάνε καλά.

Ένα δώρο που θα ήθελες να πάρεις στον εαυτό σου;

Νομίζω οι αγκαλιές και τα φιλιά από τα παιδιά μου το ωραιότερο δώρο.