Άδωνις- Μανωλίδου: H μυστική βάπτιση του γιου τους, οι καλεσμένοι και η super εμφάνιση της μαμάς

Η Ευγενία και ο Άδωνις βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους...
Άδωνις- Μανωλίδου: H μυστική βάπτιση του γιου τους, οι καλεσμένοι και η super εμφάνιση της μαμάς



O Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους το πρωί της Κυριακής στο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μαρούσι. Η βάπτιση έγινε με απόλυτη μυστικότητα σε άκρως στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 70. Το ζευγάρι τρισευτυχισμένο, έδωσε στον γιο του το όνομα Αναστάσιος- Αλκαίος.

Νονοί του μικρού, ήταν ο Μπίλι και η Μελίνα Δασκαλάκη μαζί με τον γιο τους Χάρη. Η εφημερίδα Espresso εξασφάλισε τις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ όπως φαίνεται η Ευγενία επέλεξε να φορέσει ένα κοντό λευκό φόρεμα και nude γόβες, ενώ ο Άδωνις ένα μπλε κοστούμι με γαλάζια γραβάτα, κρατώντας στη αγκαλιά του τον μικρό. Ο χώρος ήταν στολισμένος από ορτανσίες και γαλάζια τριαντάφυλλα, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν διακοσμημένες από ένα γαλάζιο κουτάκι δεμένο με μπλε κορδέλα και ένα μπρελόκ αρκουδάκι. 

Η Ευγενία Μανωλίδου, πριν από λίγους μήνες μάλιστα είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τα παιδιά της λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πολύ συχνά διαφωνώ με τα μεγαλύτερα παιδιά μου, κυρίως για θέματα κακού προγραμματισμού. Τα παιδιά έχουν την τάση να βάζουν ως προτεραιότητα τη διασκέδαση, με αποτέλεσμα οι υποχρεώσεις τους να μένουν πίσω." Aκόμα, όσον αφορά την μοναχοκόρη της Θεοδώρα δήλωνε: "Τη συμβουλεύω σχεδόν κάθε μέρα. Και όχι μόνο την κόρη μου, αλλά όλα μου τα παιδιά. Μόνο το μωράκι την έχει γλιτώσει προς το παρόν".

"Ο Αλέξανδρος είναι πολύ εσωστρεφής, η Θεοδώρα πολύ μαχητική και ο Περσέας πολύ καλόβολος!" ήταν η απάντησή της όταν έπρεπε να δώσει έναν χαρακτηρισμό για το κάθε παιδί. Η σχέση του Άδωνι με την Ευγενία ξεκίνησε το 2003. Δύο χρόνια αργότερα εκείνη έμεινε έγκυος, όμως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε γάμο, αφού εκκρεμούσε το διαζύγιο της Ευγενίας με τον πρώην σύζυγό της. Έτσι, στις 22 Ιουνίου του 2009, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης και η μαέστρος- παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα. Έκτοτε, είναι 11 χρόνια μαζί και ευτυχισμένοι...

Φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους στο Μαρούσι