Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στην Αράχωβα και βόλτες με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε το ταξίδι της ενώ ταυτόχρονα δούλεψε και για την εκπομπή της.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ταξίδι στην Αράχωβα και βόλτες με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έφυγε για ένα mini Χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι το απόγευμα της Δευτέρας με προορισμό την Αράχωβα! Ο λόγος που έκανε αυτό το ταξίδι, ήταν προκειμένου να συναντήσει τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και να του πάρει συνέντευξη η οποία θα παίξει στην εκπομπή της το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. 

Ο 28χρονος Νάσος Παπαργυρόπουλος, είναι ένας από τους πιο sexy Έλληνες και γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου. Αν και θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, επέλεξε τον δρόμο της τέχνης προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του. Αυτό τη σεζόν μάλιστα εμφανιζόταν στο Rocky Horror Show στο Rex μαζί με την Νάντια Μπουλέ και την Τζένη Θεωνά. 

Η Κωνσταντίνα μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία από το ταξίδι στην Αράχωβα, δείχνοντας μας ένα όμορφο γραφικό τοπίο γράφοντας: #arachova #free #spirit # nature #interview #christmas mood. Kάτι αντίστοιχο έκανε και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος από την πλευρά του. Το θέμα της εκπομπής, όπως φαίνεται θα έχει να κάνει με την Αράχωβα, αφού ο Νάσος θα ξεναγήσει το κοινό στην γραφική τοποθεσία απατώντας σε ερωτήσεις...

Όπως φαίνεται, η Κωνσταντίνα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει σε όλους πως διαθέτει τελικά δημοσιογραφικό ταλέντο, αλλά κυρίως για να ανέβασει τα μονοψήφια νούμερα της εκπομπής της. Ίσως η επίσκεψη στο Άγιο Κυπριανό να έδιωξε  το "κακό" μάτι από πάνω της, αλλά οι κακές γλώσσες συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως η καριέρα της ως παρουσιάστρια θα τελειώσει λίαν συντόμως. Για να δούμε τι θα φέρει το 2015... Μάλλον αναμένεται επεισοδιακό!

Η Κωνσταντίνα και ο Νάσος στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού