Νύφη μέσα στο 2015 η Cameron Diaz!

Πριν λίγες μέρες μαθεύτηκε ο αρραβώνας της με τον Benji Madden, ωστόσο φαίνεται πως σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας!
Νύφη μέσα στο 2015 η Cameron Diaz!



Η Cameron Diaz και ο Benji Madden αναμένεται να παντρευτούν με τον ερχομό του 2015, μετά από μόλις επτά μήνες σχέσης, ενώ πριν λίγες ημέρες είχαν αρραβωνιαστεί!

Όπως αναφέρει το US Weekly, οι τρόποι του Madden, τραγουδιστή του συγκροτήματος Good Charlotte, ήταν εκείνοι οι οποίοι γοήτευσαν την ορκισμένη... εργέννισα Cameron να ενδώσει και να σκεφτεί τον γάμο, ο οποίος θα γίνει μάλιστα άμεσα.

«Η Cameron δεν ήταν ευτυχισμένη για πολύ καιρό. Βρήκε κάποιον που κατάλαβε πόσο τυχερός είναι κοντά της. Οι άλλοι σύντροφοι που είχε δεν της φέρονταν καλά, αλλά ο Benji κάνει τα πάντα για εκείνη. Είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της», τόνισε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι.

Η 42χρονη Diaz και ο 35χρονος Benji, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015, ενώ η γνωριμία τους μετράει κάτι παραπάνω από 7 μήνες με... προξενήτρα την Nicole Richie.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Madden έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της Diaz, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι και ενέκριναν τον 35χρονο star.

Παίζει και αυτό τον ρόλο του...